ΔΙΑΦΟΡΑ

Αναλυτικά οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων 21/3/16- 27/3/16

56868

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από 22/3 – 5/4 θα είστε πολύ παρορμητικοί σε αποφάσεις, κινήσεις ή συμπεριφορά γενικότερα. Για αυτό, προκειμένου να αποφευχθούν λάθη, παραλείψεις ή παρεξηγήσεις είναι προτιμότερο να καθυστερήσετε λίγο και να πάρετε το χρόνο σας και μετά να αποφασίσετε για το πώς θα κινηθείτε.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες προτού ανοίξετε το στόμα σας και αρχίζετε να μιλάτε καλό θα ήταν να έχετε σχεδιάσει από πριν το τι θέλετε να πείτε αλλά και το που αποσκοπεί. Διαφορετικά, θα βρεθείτε να καβγαδίζετε με το παραμικρό με τον οποιοδήποτε, χάνοντας έτσι φιλίες και συμμαχίες. Ενώ παράλληλα αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε τυπικοί απέναντι στις υποχρεώσεις σας προς το κράτος/νόμο, όπως επίσης και πιο ήρεμοι κατά την διάρκεια της οδήγησης (κυρίως οι γεννημένοι από 22 – 24/3).

Το τριήμερο 24 – 26/3 δώστε όλο τον ενθουσιασμό και την ενέργεια σας για να προχωρήσετε μεγαλόπνοα σχέδια, για να βάλετε μπροστά κάποιο μακρινό ταξίδι, σπουδές ή γενικότερα για να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα (οι γεννημένοι κυρίως 24 – 26/3).

Από 25/3 και μέχρι αρχές Αυγούστου όσοι σχεδιάζετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις εντός ή εκτός χώρας, σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε σπουδές ή να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι υπάρχει πιθανότητα λόγω των εξελίξεων/συγκυριών να έρθετε τετ α τετ με καθυστερήσεις ή εμπόδια. Με αποτέλεσμα να κληθείτε να τροποποιήσετε ή να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα από τα αρχικά σας σχέδια.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από 22/3 – 5/4 αν υπάρχει η δυνατότητα να μεταθέσετε για αργότερα κάποια ταξίδια ή επισκέψεις για οικονομικούς, συναισθηματικούς/προσωπικούς λόγους. Κάντε το, καθώς θα έχετε ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, προκειμένου να μπορείτε να δείτε τα πράγματα, όπως είναι και να τους αποδώσετε τις πραγματικές τους διαστάσεις. Ενώ σε καμία περίπτωση το πιο πάνω χρονικό διάστημα μην εμπλακείτε ή αναμειχθείτε σε κουτσομπολιά, κακοπροαίρετα σχόλια ή γενικότερα ίντριγκες στον εργασιακό σας χώρος.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες μπορείτε να επωφεληθείτε της χείρας βοηθείας που σας τείνει πρόσωπο από τον επαγγελματικό στίβο, αρκεί βέβαια να αποφύγετε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, όπως επίσης και το να ανοίγετε το στόμα σας οποτεδήποτε.

Ακόμη το ίδιο χρονικό διάστημα ας είστε εγκρατείς στις επενδύσεις, που κάνετε και αν βλέπετε ότι υπάρχουν νομικά κωλύματα ή εμπόδια, μην παρατραβάτε τις καταστάσεις (κυρίως για τους γεννημένους από 22 – 24/4).

Από 24 – 27/3 δεν έχετε παρά να κάνετε χρήση ή να ζητήσετε βοήθεια από τους αφανείς συμμάχους σας, προκειμένου να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας άγχωναν ή για να κάνετε το πρώτο βήμα για κάτι που σας αρέσει (κυρίως για τους γεννημένους από 24 – 26/4).

Από το τέλος της εβδομάδας αυτής μέχρι και αρχές Αυγούστου πιθανόν να διαπιστώσετε ορισμένες καθυστερήσεις, δυσκολίες, εμπόδια ή αναποδιές, όσον αφορά οικονομικές συνεργασίες, διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιους οργανισμούς ή γενικότερα σε αγοραπωλησίες. Η κατάσταση αυτή δεν θα πρέπει να σας αγχώσει αλλά αντίθετα θα πρέπει να την δείτε σαν μια αφορμή για να επανεξετάσετε ή να προσαρμόσετε αναλόγως τις προτάσεις σας.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από 22/3 – 5/4 ενέργειες που αφορούν επίτευξη στόχων, κοινωνικοποίηση ή ένταξη σε ομάδες, οργανώσεις ή συλλόγους μην τις πάρετε στο πόδι. Καταγράψτε τι θέλετε να πετύχετε και μετά προχωρήστε. Καλές οι παρέες, οι φίλοι, οι συγκεντρώσεις ή γενικότερα η κοινωνική ζωή αλλά μην παραμελείτε ή αφήνετε στο περιθώριο σύντροφό, παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα. Μπορείτε να συμπεριλάβετε και αυτούς σε όλα αυτά, ώστε να έχετε και το κεφαλάκι σας ήσυχο.

Το τριήμερο 24-26/3 μην μείνετε μόνο στα ωραία δηλαδή να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε από υποχρεώσεις και σκοτούρες, καθώς αυτές τις ημέρες μέσω γνωριμιών ή φίλων μπορείτε να κάνετε νέες συνεργασίες ή συμφωνίες που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας (κυρίως για τους γεννημένους από 25 – 27/5).

Από 23/3 – 6/4 μια νέα γνωριμία ή μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή συνεργασία μπορεί να έχει μέλλον, προσδίδοντας σας έναν άλλο τρόπο αντίληψης και θεώρησης των πραγμάτων. Αρκεί βέβαια να μην σας πιάσουν οι φούριες σας και αρχίσετε άγαρμπες/άτακτες κινήσεις και ομιλίες για αυτές σε φίλους και γνωστούς, καθώς τότε ενδέχεται να καταρρεύσει το όποιο οικοδόμημα έχετε ετοιμάσει. Ακόμη, την ίδια περίοδο μην αφήσετε πιέσεις τρίτων να σας κατακλύσουν, καθώς θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας (κυρίως για τους γεννημένους από 23 – 25/5).

Από 25/3 και για τους επόμενους περίπου τέσσερεις μήνες ίσως να αντιμετωπίστε ορισμένες δυσκολίες σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Μια κατάσταση, όπου θα σας δώσει την αφορμή για να δείτε πιο σφαιρικά και διεξοδικά την συνδιαλλαγή που έχετε με κάποια πρόσωπα. Με αποτέλεσμα κάποια να μείνουν ή να φύγουν από την ζωή σας.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από 22/3 – 5/4 οι οποίες σκέψεις για προώθηση ή βελτίωση ζητημάτων καριέρας, πριν τις γνωστοποιήστε ή αρχίσετε να τις υλοποιείται σιγουρευτείτε ότι είναι οι κατάλληλες για αυτό που θέλετε να κάνετε.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες μπορείτε με τις ευλογίες της οικογένειας να προχωρήσετε σε αλλαγές ή βελτιώσεις της καθημερινότητας ή της δουλειάς σας. Αρκεί βέβαια να μην είστε εριστικοί απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους ή να μην έχετε την τάση να προτρέχετε να δώσετε απάντηση σε αυτά που σας λένε (κυρίως για τους γεννημένους από 23 – 25/6).

Από 24 -26/3 μπορεί να ακούγεται σαν ένα πολύ ωραίο τριήμερο, που σας δίνει την δυνατότητα να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, ωστόσο θα είναι πιο επικερδές και παραγωγικό για εσάς αν επιδιώξετε να βγείτε για κάποιο επαγγελματικό γεύμα ή να έχετε κάποια συνάντηση γύρω από την δουλειά σας, καθώς θα ανοιχθούν νέοι ορίζοντες και μια νέα πνοή θα δοθεί στην δουλειά σας (κυρίως για τους γεννημένους από 24 – 26/6).

Από 25/3 και μέχρι τις αρχές Αυγούστου μπορείτε να βελτιώσετε, τροποποιήσετε ή αλλάξετε καθημερινές συνήθεις ή μερικές διαδικασίες σε δουλειά, προκειμένου να είναι είστε πιο αποδοτικοί. Για αυτό τυχόν καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές στον τομέα αυτό δείτε τες σαν μια ευκαιρία για να διορθώσετε τυχόν τρωτά σημεία.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από 22/3- 5/4 αποφύγετε να κάνετε χρήση της ονειροπόλησης, όσο σωτήρια και αν είναι μερικές φορές, καθώς βοηθάει να φύγουμε από την όχι και τόσο ευχάριστη πραγματικότητα. Ωστόσο όμως σε περιπτώσεις όπως ταξίδια, σπουδές, εξωτερικό ή μέλλον γενικότερα, μπορεί να είναι καταστροφική. Για αυτό προσγειωθείτε στο πλανήτη γη και λάβετε υπόψη όλες τις παραμέτρους πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε. Για αυτό μην αφήνετε εκκρεμότητες ή ανοικτά μέτωπα για να μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα τα επόμενα βήματα σας.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες οι σχέσεις σας με αδέλφια, γείτονες ή συγγενείς έρχονται στο προσκήνιο. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιο ταξίδι για να αποκαταστήσετε ή να διευκρινίσετε ορισμένα πράγματα. Ενώ σε καμία περίπτωση μην διατυμπανίσετε αυτά που σκέφτεστε για αυτούς σε τρίτους. Τέλος, κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος θα υπάρχουν φλερτ ή εξορμήσεις με τον καλό σας, που θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης και χαλάρωσης στην καθημερινότητα σας. Ωστόσο φροντίστε να είστε πιο μετρημένοι με τα χρήματα, που χαλάτε και να απολέσετε για λίγο έστω τον τζογαδόρο, που κρύβετε μέσα σας (κυρίως για τους γεννημένους από 25 – 27/7).

Από 24 – 26/3 με ακόμα πιο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για να χαρείτε και να περάσετε καλά δεν έχετε παρά να είστε με φίλους, σύντροφο, αγαπημένα πρόσωπα ή οι πιο εργασιομανείς της παρέας να καταστρώσετε σχέδια για τα επόμενα σας βήματα, καθώς και βοήθεια αλλά και εύνοια θα υπάρχουν (κυρίως για τους γεννημένους από 26 – 28/7).

Από 25/3 μέχρι και αρχές Αυγούστου οι συγκυρίες/εξελίξεις θα σας οδηγήσουν να αναθεωρήσετε ή να επανεξετάσετε νέα εγχειρήματα ή επαγγελματικές δραστηριότητες. Για αυτό μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα προχωρήστε τις επιλογές, αφού έχετε εξασφαλίσει βασικές παραμέτρους και είστε σίγουροι για τις επιλογές σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από 22/3 – 5/4 θα σας πιάσει μια έντονη παρόρμηση για να εκπληρώσετε εδώ και τώρα τις επιθυμίες σας λες κα έρχεται το τέλος του κόσμου. Κάντε το αφού σιγουρευτείτε ότι δεν δημιουργούνται/προκαλούνται προβλήματα ή αναστάτωση σε καριέρα/σταδιοδρομία.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες, κάποιο ταξίδι ή η ανάγκη σας να δείτε ή να έρθετε πιο κοντά με οικείο πρόσωπο ή αδέλφια ενδεχομένως να σας οδηγήσει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ενώ την ίδια περίοδο την στήριξη που θα σας δίνει η οικογένεια θα την νοιώθετε σαν ένα επιπλέον βάρος στους ώμους σας ή σαν μια επιπλέον επιβάρυνση (κυρίως για τους γεννημένους από 25 – 27/8).

Το τριήμερο 24 – 26/3 είναι μια πολλή καλή ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα της οικογένειας και να λύσετε διαφορές ή μια αφορμή για ανανέωση εκπληρώνοντας βαθύτερες επιθυμίες (κυρίως για τους γεννημένους από 26 – 28/8).

Από την Παρασκευή και για τους επόμενους περίπου τέσσερεις μήνες σε θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, μετακόμιση, συγκατοίκηση ή κάποιο ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας, ενδεχομένως να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης ή να δείτε τις καταστάσεις αυτές μέσα από μια άλλη προοπτική. Αυτό θα συμβεί ενδεχομένως λόγω αναποδιών, δυσκολιών ή καθυστερήσεων που θα προκύψουν.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από 22/3 – 5/4 πριν ανοίξετε το στόμα σας για να μιλήσετε στους ανθρώπους, με τους οποίους είτε συνδιαλέγεστε σε καθημερινή βάση είτε έχετε μια επαγγελματική σχέση, να έχετε σκεφτεί τι θέλετε να τους πείτε αλλά και γιατί τι τους το λέτε. Ακόμη, ενδεχομένως κάποιοι να θελήσετε να το παίξετε για λίγο μοναχικοί ταξιδιώτες αλλά στην πορεία θα δείτε ότι κάτι τέτοιο δεν σας ταιριάζει.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες θέτετε νέους στόχους και επιθυμείτε να κάνετε μια νέα αρχής την ζωή σας, όμως για να πάνε όλα κατ ευχήν ας είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε σε τρίτους (κυρίως για τους γεννημένους από 25 – 27/9).

Από 24 – 26/3 θα υπάρξουν γνωριμίες, που δεν θα πρέπει να αγνοήσετε καθώς θα σας ανοίξουν πόρτες προς νέους ορίζοντες και κατευθύνσεις. Για αυτό ας είστε σε εγρήγορση (κυρίως για τους γεννημένους από 26 – 28/9).

Από την Παρασκευή και για τους επόμενους περίπου τέσσερις μήνες ενδεχομένως να κληθείτε να αντιμετωπίσετε ορισμένα επικοινωνιακά λάθη ιδιαίτερα με αδέλφια ή με τον περίγυρο σας, προβλήματα με αυτοκίνητο, δυσκολίες στο να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι ή να ξεκινήσετε κάποιο κύκλο σπουδών. Για αυτό δείτε τις όποιες αναστατώσεις, που ενδεχομένως προκύψουν στην ζωή σας, σαν αφορμή για να βελτιώσετε καταστάσεις ή για να καταλήξετε αν αξίζει να συνεχίσετε, ότι αποφασίσατε να ξεκινήσετε.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από 22/3 – 5/4 φροντίστε να ενεργείτε με τρόπο που θα έχετε τη στήριξη προσώπων που χρειάζεστε για να επιτύχετε στόχους ή βαθύτερες επιδιώξεις. Μην πανικοβάλλεστε ή αγχώνεστε με την παραμικρή εξέλιξη, αλλαγή ή μεταβολή σε καθημερινότητα ή εργασία. Αυτά είναι μέσα στη ζωή, συμβαίνουν διαρκώς.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες ναι θα υπάρχει έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα όσον αφορά μυστικές σχέσεις ή συνεργασίες, ωστόσο φροντίστε να παραμείνετε διπλωμάτες και να μην διαταράξετε την καθημερινότητα σας λόγω αυθόρμητων κινήσεων και ενθουσιασμού για αυτές. Κινηθείτε με γνώμονα το δικό σας καλό και έχοντας κατά νου να μην χάσετε αυτά που με τόσο κόπο έχετε αποκτήσει υλικά ή μη αγαθά (κυρίως για τους γεννημένους από 25 – 27/10).

Από 25/3 έως και αρχές Αυγούστου προτού προβείτε στο επαγγελματικό άνοιγμα των φτερών σας, φροντίστε να έχετε επαληθεύσει όλα τα πιθανά σενάρια για αυτή σας την κίνηση. Διαφορετικά πάρτε το χρόνο σας για να μελετήσετε το κάθε βήμα σας, προτού αρχίσετε να το υλοποιείται.

Τέλος, η εβδομάδα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Αυτό συμβαίνει, καθώς έρχεται να σας επιβραβεύσει ηθικά αλλά και οικονομικά ανοίγοντας και νέες πόρτες για όλα αυτά που έχετε επιτύχει έως τώρα στον επαγγελματικό στίβο (κυρίως για τους γεννημένους από 26 – 28/10).

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από 22/3 – 5/4 μην παρασυρθείτε από την ένταση της στιγμής στις επιλογές σας τόσο σε προσωπική ζωή όσο και σε επαγγελματικά. Βάλτε κάτω τα πράγματα με χαρτί και μολύβι και εξετάστε το που η κάθε απόφαση σας θα σας οδηγήσει.

Από 23/3 – 6/4 τα επαγγελματικά και η σωστή οργάνωση τους έρχονται στο προσκήνιο. Δώστε προτεραιότητα σε αυτά και αφήστε αψιμαχίες με κοντινά πρόσωπα, που όχι μόνο δεν προσφέρουν κάτι αλλά επιπλέον σας απομυζούν και ενέργεια. Ενώ σε καμία περίπτωση μην ανοίξετε μέτωπα στον επαγγελματικό στίβο (κυρίως για τους γεννημένους από 24 – 26/11).

Από 24 – 26/3 φαίνεται ότι το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ του να περάσετε καλά, να διασκεδάστε και γενικότερα να ξεφαντώσετε, λίγο πριν ο Μάρτης μας αποχαιρετήσει.  Εξορμήσεις, εκδρομές, πάρτι και φλερτ είναι μερικά από τα αυτά που θα περιλαμβάνει το τριήμερο για εσάς (κυρίως για τους γεννημένους από 25 – 27/11).

Από τις 25/3 και για τους επόμενους περίπου τέσσερεις μήνες, φαίνεται ότι έχει φτάσει ο χρόνος για να κάνετε τον απολογισμό σας και να καταλήξετε για το τι αξίζει να συνεχίσετε να μάχεστε ή σε ποιους στόχους θα πρέπει να κάνετε τροποποιήσεις ή αλλαγές.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Είπαμε να είστε δυναμικοί, να προχωράτε ακάθεκτοί ή να μην ακούτε τους άλλους σε ότι αφορά εσάς ή την οικογένεια σας. Ωστόσο, βέβαια μην το παρακάνετε και φτάσετε στο άλλο άκρο. Προχωρώντας δηλαδή προς τα μπρος αγνοώντας του τι συμβαίνει γύρω σας. Σε όλα χρειάζεται μέτρο. Έχετε το αυτό κατά νου από τώρα μέχρι και τις 5/4.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες επωφεληθείτε της βοήθειας, που θα σας προσφέρει κάποιο νεαρό πρόσωπο σε επαγγελματικά ή για να προχωρήσετε άλλα ουσιώδη ζητήματα, που σας καίνε και αφήστε κόντρες ή διαμάχες με οικογένεια σχετικά με το τι κάνετε και που βρίσκεστε (κυρίως για τους γεννημένους από 23 – 25/12).

Φαίνεται ότι η συνεύρεση με την οικογένεια από 24 – 26/3 θα σας χαρίσει λύσεις που θα σας απαλλάξουν από αρκετές έγνοιες και θα σας δώσουν το χρόνο για να αφοσιωθείτε στα της δουλειά σας (κυρίως για τους γεννημένους από 24 – 26/12).

Από την Παρασκευή και για τους επόμενους τέσσερεις μήνες οι αποκαλύψεις ή τα κρυμμένα μυστικά που αφορούν είτε εσάς είτε πρόσωπα σημαντικά στην ζωή σας μπορεί να είναι το λιθαράκι για να ανακαλέσετε ορισμένες απόψεις ή στόχους ή η αφορμή για να αισθανθείτε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε Οπότε θα πρέπει να αναθεωρήσετε/προσαρμόσετε ορισμένα σχέδια σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από τώρα μέχρι και τις 5/4 θα παρουσιάσετε έντονη δραστηριοποίηση, καθώς θα γράφετε, θα επικοινωνείτε, θα μιλάτε ή θα προωθείτε επενδυτικές δραστηριότητες ή προσωπική θέματα. Ωστόσο, απαιτείται να είστε επιφυλακτικοί στις όποιες κινήσεις σας ειδάλλως θα δημιουργήσετε εσφαλμένες εντυπώσεις. Ενώ όσον αφορά όνειρα ή σχέδια για το μέλλον θα πρέπει να βασίζονται σε στέρεα βάση ή σε κάποια λογική για να μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. Διαφορετικά, βλέπουμε να μένουν ως άπιαστες επιδιώξεις.

Από 23/3 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα προσπαθήστε να ανασυγκροτηθείτε βάζοντας μια τάξη και ένα πρόγραμμα στην ζωή σας. Ενώ θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας για να μπορείτε να αντεπεξέλθετε σε αντιξοότητες ή δυσκολίες (κυρίως για τους γεννημένους από 23 – 25/1).

Από 24 – 26/3 μην πείτε όχι σε προτάσεις, προσκλήσεις που θα έχετε για έξοδο, ακόμα σε ένα οικογενειακό/φιλικό σπίτι, καθώς η συνεύρεση αυτή ενδέχεται να έχει ευχάριστες εξελίξεις για εσάς (κυρίως για τους γεννημένους από 24 – 26/1).

Από 25/3 και για τους επόμενους τέσσερεις μήνες πιθανόν να συναντήσετε ορισμένες καθυστερήσεις στην επίτευξη των στόχων σας ή να απομακρυνθείτε από αυτούς εξαιτίας της υπερβολικής σας αισιοδοξία. Για αυτό καλό θα ήταν σε τέτοιους είδους περιστατικά όπως τα πιο πάνω να πάρετε το χρόνο σας και να επανεξετάσετε ή επαναξιολογήσετε τα σχέδια σας από την στιγμή που δεν τραβάνε.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από 22/3 – 5/4 δεν είναι απαραίτητο να γίνουν βούκινο οικονομικές ή συναισθηματικές συνεργασίες, συμφωνίες ή σχέσεις, που σκέφτεστε να κάνετε ή όντως έχετε. Ενεργήστε με ποιο χαμηλό προφίλ, μην τραβάτε την προσοχή επάνω σας και το πιο σημαντικό σκεφτείτε καλά την κάθε σας κίνηση. Δώστε προσοχή στις δαπάνες που κάνετε σε καθημερινότητα ή ρουτίνα καθώς έκτακτα έξοδα προκύπτουν, που ενδεχομένως αν δεν δείξετε την ανάλογη προνοητικότητα να σας αφήσουν με άδειο πορτοφόλι.

Από 23/3 και για τις επόμενες δυο εβδομάδες απαιτείται συνετή διαχείριση των οικονομικών και ιεράρχηση αναγκών και προτεραιοτήτων. Δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από φίλους, συναδέλφους ή σύντροφο για να ικανοποιήσετε κέφια ή για να ξεσκάσετε. Ενώ κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος φροντίστε να μην πολύ τραβήξετε τις καταστάσεις στα άκρα με γείτονες, συναδέλφους ή αφεντικά, ενώ επ ουδενί μην σκεφτείτε να κινηθείτε εκτός νόμιμου και σωστού, ας είστε τυπικοί. (κυρίως για τους γεννημένους από 21 – 23/2).

Το τριήμερο 24 – 26/3 θα έχετε θετική ανταπόκριση στις κρούσεις που είχατε κάνει όσον αφορά δουλειά και καριέρα (κυρίως για τους γεννημένους από 22 – 24/2).

Από την Παρασκευή και για τους επόμενους τέσσερις μήνες τα επαγγελματικά και η αναρρίχηση/εξέλιξη σας απασχολούν ή σε ορισμένες περιπτώσεις σας προβληματίζουν, καθώς θα υπάρξουν εμπόδια ή μικρό προβληματάκια, που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε αρκετά από τα σχέδια σας.

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το spicynews12.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button