Σε έκτακτη προειδοποίηση προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου, με τον έμπειρο μετεωρολόγο να αναφέρεται σε αρκετές ψυχρές εισβολές, που θα δυσχεράνουν τον καιρό για ορισμένες περιοχές το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού μέχρι και χιονοπτώσεις θα σημειωθούν.
Σύμφωνα με όσα επισημαίνει στην ΕΡΤ, την Τετάρτη (10/3) τα φαινόμενα θα παρατηρηθούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια, με καταιγίδες, χιόνια και κρύο. Οι άνεμοι θα πνεύσουν έως 7 μποφόρ και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς.
Καιρός-Σάκης Αρναούτογλου: Μέχρι πότε θα μας απασχολήσουν οι ψυχρές εισβολές;
Αναφορικά με τις επόμενες μέρες, την Πέμπτη (11/3) τα φαινόμενα θα μεταφερθούν στα ανατολικά και τα νότια, ενώ νέες ψυχρές εισβολές θα υπάρξουν επαναλαμβανόμενα τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη επίσης να αναφέρεται σε «βαρυχειμωνιά».