ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Οι περιοχές που θα βρεθούν στο «μάτι» της κακοκαιρίας – Η περίπτωση της Αττικής και η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός: Αυτές είναι οι περιοχές που θα βρεθούν στο «μάτι» της κακοκαιρίας. Η περίπτωση της Αττικής και η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου! Τι είναι το φαινόμενο της «Ψυχρής Λίμνης» που θα «χτυπήσει» τη χώρα; Παράλληλα, δείτε τι καιρό πρόβλέπουν τα μερομήνια για μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Νέα καιρική αστάθεια σήμερα στη χώρα μας. Σύμφωνα με το meteo, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες -οι ψυχρές αέριες μάζες στα μέσα και ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας, καθώς και η θέρμανση του εδάφους- θα προκαλέσουν εκ νέου την εκδήλωση έντονης αστάθειας σήμερα Τετάρτη 9/6.

Έτσι, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας. Οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και σε ορισμένες περιπτώσεις χαλαζοπτώσεις.

Περισσότερο θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος, η Στερεά και η Ήπειρος, ενώ στη Στερεά και στην Πελοπόννησο τα φαινόμενα κατά τόπους θα επιμείνουν έως και αργά το βράδυ. Παροδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού Αττικής.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button