ΕΛΛΑΔΑ

Πέλλα: 68χρονη πέθανε λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer

Μια γυναίκα 68 ετών πέθανε λίγες ώρες ύστερα από τον εμβολιασμό της με τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, στην Πέλλα.

Σύμφωνα με ό,τι μετέδωσε το OPEN, έφυγε από τη ζωή σχεδόν ένα 24ωρο αφού έκανε το εμβόλιο. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η 68χρονη μετέβη στις 4 Μαΐου στο Κέντρο Υγείας της Πέλλας, όπου της χορηγήθηκε η δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα άρχισε να νιώθει μία αδιαθεσία, παράλυση στα άκρα και έκανε εμετούς. Τα παιδιά της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο και έπειτα από μία σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε οι γιατροί της είπαν ότι επρόκειτο για παρενέργειες του εμβολίου και θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ανέβασε πυρετό και διασωληνώθηκε

Ωστόσο, καθώς οι ώρες περνούσαν τα συμπτώματα γίνονταν πιο έντονα και η 68χρονη ανέβασε και πυρετό. Την οδήγησαν για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε άμεσα. Μα μισή ώρα αργότερα η άτυχη γυναίκα κατέληξε.

Όπως υποστηρίζει η οικογένειά της, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και βρισκόταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένονται την Τρίτη και ήδη ο δικηγόρος της οικογένειας της 68χρονης κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button