Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ο Σάκης Αρναούτογλου πρόβλεψε πως από αύριο χαλάει ο καιρός και έρχονται βροχές και καταιγίδες. Στην κεντρική, δυτική και βόρεια Ελλάδα η μέρα θα ξεκινήσει με κατά τόπους αυξημένη συννεφιά. Βροχές ή και καταιγίδες θα σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο και στις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου.
Πιο τοπικές θα είναι οι βροχές στην υπόλοιπη βορειοδυτική πλευρά της χώρας. Μάλιστα δεν αποκλείεται αυτά τα σύννεφα να φτάσουν και στα δυτικότερα της Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα θα έχουμε κατά διαστήματα αυξημένη συννεφιά χωρίς ωστόσο ιδιαίτερα φαινόμενα.
Ο καιρός ανά περιοχή
Μετά το μεσημέρι, κυρίως στη βορειοδυτική χώρα, τα φαινόμενα θα ενταθούν σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ενώ υπάρχουν ενδείξεις για αρκετό νερό στο βόρειο Ιόνιο και σε νοτιοδυτικές περιοχές της Ηπείρου και χρειάζεται προσοχή. Βροχές και τοπικές καταιγίδες θα έχουμε μέχρι και τις απογευματινές ώρες στις περισσότερες δυτικές περιοχές. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες τα σύννεφα θα πυκνώσουν χωρίς όμως να δώσουν κάποιο φαινόμενο.
Στην Αττική, τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν αραιές συννεφιές ενώ μετά το μεσημέρι θα έχουν την τάση να πυκνώνουν. Αργά τη νύχτα προς την Πέμπτη αναμένεται να βρέξει. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη και στην κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά και αρκετά «ανοίγματα» αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν κάποιες τοπικές βροχές στα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας οι οποίες δεν αποκλείεται να επηρεάσουν κι άλλες περιοχές μέχρι αργά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός προς το απόγευμα της Πέμπτης θα βελτιωθεί σχεδόν παντού.