Θρησκεία

Σε Επτά Ημέρες Μάθαμε Ότι Ήταν Έγκυος (Θαύμα Της Αγίας Ζώνης)

Θαύματα: Μία συγκλονιστική επιστολή από τον Μιχάλη Ιωάννου στην οποία περιγράφει το πως η Τίμια Ζώνη της Παναγίας βοήθησε τον ίδιο και τη σύζυγό του, Νικολέτα Κορδελίδου, να αποκτήσουν το παιδί που τόσο πολύ επιθυμούσαν.

«30-1-2008

Ταγαράδες, 570 01 Θέρμη

«Ονομάζομαι Μιχάλης Ιωάννου και η σύζυγός μου Νικολέτα Κορδελίδου. Μένουμε στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης.

Το 2002 αποκτήσαμε το πρώτο μας παιδί, τον Δημήτριο, μετά από αρκετές προσευχές και παρακλήσεις, γιατί αντιμετωπίζαμε κάποιο οργανικό πρόβλημα. Παρόλο που προσπαθούσαμε να κάνουμε και δεύτερο δεν μπορούσαμε, αν και οργανικό πρόβλημα δεν υπήρχε πλέον.

Πολλοί φίλοι και γνωστοί μάς παρότρυναν ακόμη και να πάμε κάποιο ταξίδι για να ηρεμήσουμε, με την ελπίδα ότι αυτό θα βοηθούσε στην τεκνοποίηση, αλλά τίποτα δεν γινόταν.

Διαβάστε εδώ: Πάνω από 40.000 κόσμου έως σήμερα προσκύνησαν την Αγία Ζώνη στη Ν. Ιωνία- Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο
Τον Φεβρουάριο του 2006 ο φίλος μου Ευάγγελος Πηγαδάς από την Θέρμη με προσκάλεσε να κάνουμε μία επίσκεψη στο Άγιον Όρος. Στην Μονή σας το απόγευμα προσκυνήσαμε τα άγια λείψανα και την Τιμία Ζώνη της Παναγίας. Κάποιος από τους πατέρες μου έδωσε μία ευλογημένη κορδέλα και μου είπε: “Μην ανησυχείς. Εάν το ζητάς με πίστη θα γίνει, θα κάνει το θέλημά σου η Παναγία”».

Όταν επέστρεψα, έδωσα στην σύζυγό μου το λαδάκι από τις θαυματουργές εικόνες και την κορδέλα. Σε επτά ημέρες μάθαμε ότι ήταν έγκυος. Από τότε και καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν έβγαλε από πάνω της την ευλογημένη κορδέλα.

Ο φίλος μου έδωσε και σε μία άλλη γνωστή του, η οποία δεν έκανε παιδιά, ένα πολύ μικρό κομματάκι από την κορδέλα και έμεινε έγκυος».

Με σεβασμό

Μιχάλης Ιωάννου».

vimaorthodoxias.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button