Το ρόφημα που θα σας γλιτώσει από τις ιώσεις και την ατονία φτιάχνεται σε χρόνο…dt!

Το πρωί ξυπνάτε και αισθάνεστε λες και πέσατε στο κρεβάτι πριν από μερικά λεπτά. Από την άλλη κάθε φορά που κάποιος σας ρωτάει “τι κάνετε, πώς είστε»,τα παράπονα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Πολύ δουλειά, λίγος ύπνος και τα κρυώματα σας χτυπούν την πόρτα.

Δεν είναι και λογικό όμως , όταν ο οργανισμός σας εξουθενώνεται να κολλάει ό,τι μικρόβιο περνάει από δίπλα του; Για αυτό, λοιπόν, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε να φροντίζετε λίγο την υγεία σας και να τη βάλετε ως προτεραιότητα στη ζωή σας. Βρήκαμε για εσάς, έναν πολύ εύκολο φυσικό και δυναμωτικό χυμό, ο οποίος θα οχυρώσει τον οργανισμό σας με πλούσιες βιταμίνες και θα σας επιστρέψει τα χαμένα σας… φτερά.

Θα χρειαστείτε:

  • ½ της κούπας φυσικό χυμό πορτοκαλιού
  • ¼ της κούπας φυσικό χυμό λεμονιού
  • 2 κούπες νερό
  • 2 κ.σ μέλι

Εκτέλεση:

Ρίχνετε όλα τα υλικά μέσα στο μίξερ και τα ανακατεύετε πολύ καλά. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί, ο χυμός σας είναι έτοιμος. Καλό θα ήταν να καταναλωθεί αμέσως για να μη χάσει τις πολύτιμες βιταμίνες του. Μη διστάσετε να κεράσετε ένα ποτήρι και τα παιδιά του σπιτιού ή να το συστήσετε στις μαμάδες φίλες σας!

Αντίο, λοιπόν, κούραση!

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής. Το spicynews12.eu δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, άσκηση, διατροφή, εφαρμογή φαρμάκων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια που προκύπτει από την ανάγνωση ή την παρακολούθηση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!