ΔΙΑΦΟΡΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Μία ακόμα χρονιά ολοκληρώνει τον κύκλο της και ο χειμωνιάτικος Δεκέμβριος κάνει την είσοδο του γεμάτος αλλαγές αλλά και ανανέωση για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Ποιοι θα βρεθούν πραγματικά κερδισμένοι σε αυτό τον γιορτινό μήνα; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Ποιες εξελίξεις θα έχει κάθε ζώδιο; Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη, αποτελούν πλέον «παράδοση» και κάθε μήνα τις περιμένουμε με αγωνία!

Κριός Δεκέμβριος 2017

Ο Δεκέμβρης δεν είναι ιδανικός μήνας για τους περισσότερους από εσάς. Η υπερένταση της καθημερινότητας και τα εναλλασσόμενα γεγονότα θα σας κουράσουν. Στο χέρι σας όμως είναι να βρείτε λίγο χρόνο για ανάπαυση και ψυχαγωγία. Θα μπορέσετε ωστόσο να διατηρηθείτε ακμαίοι και αποτελεσματικοί. Ευνοείστε στην προώθηση των σχεδίων σας, διευκολύνεστε στον οικονομικό τομέα, ενώ η διέλευση της Αφροδίτης από τον Τοξότη σας δίνει ευκαιρίες να κλείσετε σημαντικές ευκαιρίες για το μέλλον, ή να κάνετε ένα ωραίο ταξίδι στο εξωτερικό. Μην παραμελείτε την τακτοποίηση οικονομικών και περιουσιακών υποθέσεων. Οι γιορτές προβλέπονται ευχάριστες για τους περισσότερους, ενώ οι προκλήσεις του έρωτα θα είναι χαρακτηριστικές. Αποφύγετε να είστε έυθικτοι και εριστικοί.

Ταύρος Δεκέμβριος 2017

Ο Δίας προχωρά στον Σκορπιό και από ότι φαίνεται εξελίσσει σταθερά μια καλύτερη περίοδο για εσάς. Προς το παρόν υπάρχουν μερικά προβλήματα που θα σας ταλαιπωρήσουν και απαιτούν οργανωμένη προσπάθεια και προνοητικότητα εκ μέρους σας. Διαχειριστείτε έξυπνα τα επαγγελματικά σας συμφέροντα, αρκεστείτε στην πραγματικότητα των οικονομικών σας και αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τα σχέδιά σας. Φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι με εκείνους που πρέπει αλλά και με τον σύντροφό σας. Μην βιάζεστε για ένα καινούριο ξεκίνημα αν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Ένας τομέας που θα ανανεωθεί και θα συμβάλλει ουσιαστικά στις επιδόσεις σας, είναι η ψυχική σας αναδιοργάνωση. Πολλοί αδέσμευτοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Οι περισσότερο φιλόδοξοι θα βάλετε ένα καινούριο στόχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικές στιγμές για παίκτες του Nomads: Ο εγκλωβισμός και η διάσωση με ελικόπτερο!

Δίδυμοι Δεκέμβριος 2017

Αρκετά έντονος προβλέπεται ο μήνας αυτός, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Η αρχή μιας καινούριας εποχής έρχεται με γεγονότα και άγχη και είναι πολύ σημαντικές οι επιλογές που θα κάνετε τώρα, για την πορεία των επόμενων μηνών. Στον επαγγελματικό τομέα αρχίζει η υπόσχεση της βελτίωσης. Φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και διευρύνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες, που φαίνεται να παίζουν ρόλο σε αυτόν τον τομέα. Ο Δίας στον Σκορπιό βοηθά τη διάθεση και βελτιώνει τις συνθήκες στην εργασία σας. Οι αναταράξεις στα οικονομικά σας δεν θα λείψουν αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Αρκετή προσοχή θα χρειαστούν τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Ακολουθείστε το ρεύμα των γεγονότων και πάρτε τις δέουσες αποστάσεις. Μην περιορίζεστε στις εντυπώσεις, ψάξτε βαθιά κάτω από την επιφάνεια και σκεφτείτε πολύ για μια αλλαγή ή για μια παρέμβαση, όπου και αν στοχεύει.

Καρκίνος Δεκέμβριος 2017

Αποφύγετε διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο και καλλιεργείστε εναλλακτικές στους διακανονισμούς και στις οικονομικές σας συναλλαγές. Μην θίγετε τα κακώς κείμενα της οικογένειάς σας και μην προκαλείτε με τις αντιδράσεις σας εκείνους που διαθέτουν δύναμη και επηρεάζουν την πρόοδό σας. Μη είστε απρόσεκτοι και αφηρημένοι όταν χειρίζεστε μηχανήματα, ή οδηγείτε. Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι με το σύντροφό σας και βοηθήστε στη λύση ενός προβλήματος με έναν ειλικρινή διάλογο. Προσαρμοστείτε σε οτιδήποτε είναι μη αναστρέψιμο και αποφύγετε ενέργειες που θα φέρουν δυσάρεστες συνέπειες, ειδικά με το νόμο ή με το σύστημα. Τις μέρες των εορτών προβλέπεται να περάσετε ευχάριστα και τρυφερά.

Λέων Δεκέμβριος 2017

Παρά τη δυσκολία της εποχής, ο Δεκέμβρης είναι αρκετά τυχερός μήνας για εσάς. Η καθημερινότητα θα έχει εναλλαγές ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο προβλέπεται περισσότερο αποφασιστικό. Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τις δημιουργικές σας δραστηριότητες και τις σχέσεις αγάπης. Οι περισσότερο φιλόδοξοι θα έχετε την ευκαιρία μιας σημαντικής επιτυχίας. Φανείτε προνοητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και αναθεωρήστε λίγο τις καταναλωτικές συνήθειες του παρελθόντος. Το περιβάλλον μπορεί να σας δημιουργήσει άγχη τα οποία θα πρέπει ή να αποφύγετε, ή να διαχειριστείτε κατάλληλα. Στις γιορτές, ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας κάνει καλό, καθώς θα σας απομακρύνει από εστίες έντασης της καθημερινότητάς σας. Επιλέξτε σωστά τον προορισμό και την συντροφιά σας!

Παρθένος Δεκέμβριος 2017

Αποφύγετε να παρασυρθείτε από τυχαία ή παροδικά γεγονότα και μην πάρετε αποφάσεις που θα σας δεσμεύουν για αρκετό χρονικό διάστημα. Φανείτε περισσότερο ψύχραιμοι στις προκλήσεις του περιβάλλοντος και μην αφήνετε την ένταση να σας επηρεάσει. Η μετακίνηση του Κρόνου από τον Τοξότη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μετακίνηση των ενδιαφερόντων σας σε πιο δημιουργικές και αποδοτικές ασχολίες. Συνεργασίες στα επαγγελματικά σας και συνεταιρισμοί θα αποδώσουν περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Αισθηματικά αφήστε τις καταστάσεις να δείξουν το χαρακτήρα και τη σκοπιμότητά τους και μην διεκδικείτε για τον εαυτό σας όλη την προσοχή του συντρόφου σας. Επίσης φροντίστε να καταπολεμήσετε τη δυσπιστία που σας αγχώνει. Οι γιορτινές μέρες κρύβουν ευχάριστες μικρές εκπλήξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις γέννησε αγαπημένη εγκυμονούσα της ελληνικής showbiz! – Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Ζυγός Δεκέμβριος 2017

Ο μήνας αυτός απαιτεί προσοχή στα πρακτικά και επαγγελματικά σας θέματα. Να θυμάστε ότι για όλα υπάρχει λύση και όλα μπορούν να διορθωθούν αν συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και αν συνδυάσετε το τερπνό με το ωφέλιμο. Ο Δίας στον Σκορπιό αναδεικνύει τα ταλέντα σας σε όλους τους τομείς και δεν πρέπει να αδικείτε τον εαυτό σας με τη σκέψη του ακατόρθωτου. Αισθηματικά, η Αφροδίτη από τον Τοξότη ευνοεί τη διάθεσή σας για περιπέτεια, αλλά σας θέλει έτοιμους για να πάρετε κάποιου είδους ρίσκο, ή να αλλάξετε συνήθειες και προτεραιότητες. Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον ασχολείται έντονα μαζί σας και δεν αποκλείεται μερικές φορές, να αισθανθείτε μια μορφή αδιακρισίας εκ μέρους του. Η μετακίνηση του Κρόνου από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, σημαίνει ότι οι μέρες των γιορτών κρύβουν νέα ενδιαφέροντα για εσάς.

Σκορπιός Δεκέμβριος 2017

Ο φιλοξενούμενός σας Δίας, σας παρακινεί να αναλάβετε δράση στα προσωπικά σας ζητήματα, ιδιαίτερα εκεί που αισθάνεστε ότι έχετε αδικήσει τον εαυτό σας. Όσοι από εσάς έχετε την ευθύνη της οικογένειας ή μεγαλύτερων συγγενών σας, θα πρέπει να ελαφρύνετε κάποια από τα βάρη τα οποία έχετε επωμιστεί. Η μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω, θα σας προσφέρει την ευκαιρία τακτοποίησης των εκκρεμοτήτων στα οικονομικά και στα πρακτικά σας. Κάποια ιδιότητά σας ή ταλέντο θα λειτουργήσει θετικά και θα προσελκύσει ιδιαίτερους ανθρώπους στο περιβάλλον σας. Αισθηματικά μην είστε ανυπόμονοι και μην προκαλείτε χωρίς λόγο τις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Οι μέρες των γιορτών απαιτούν έναν καλύτερο προγραμματισμό εκ μέρους σας.

Τοξότης Δεκέμβριος 2017

Σημαντικός μήνας για εσάς καθώς στις 20 αποχωρεί ο Κρόνος από το ζώδιό σας , μετά από παραμονή τριών χρόνων. Αυτό σημαίνει ότι διαισθάνεστε ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην καθημερινότητά σας, με όχημα τη βελτίωση στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Οι πλέον φιλόδοξοι από εσάς θα μπορέσετε να βάλετε σε άμεση εφαρμογή τα σχέδιά σας, προσέξτε όμως κάποιες λεπτομέρειες και κάποιες λεπτές ισορροπίες που δεν πρέπει να διαταραχθούν. Αισθηματικά, με την Αφροδίτη στο Ζυγό, είστε περισσότερο από ευνοημένοι, αλλά και απερίσκεπτοι. Ταξίδια, μετακινήσεις, κοινωνικές επαφές, σχέσεις με το εξωτερικό και διασκέδαση ευνοούνται για την περίοδο των εορτών, αλλά καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και το μοίρασμά σας σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες.

Αιγόκερως Δεκέμβριος 2017

Λειτουργείτε καλύτερα όταν υπάρχει γύρω σας τάξη και ιεραρχία. Ο μήνας θα θέσει κάποια θέματα αρμοδιοτήτων και ευθυνών και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, πριν από οποιαδήποτε απόφαση ή ενέργειά σας. Λειτουργήστε διπλωματικά στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις προβάλλοντας ταυτόχρονα τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Βαδίστε προσεκτικά στις καινούριες αρμοδιότητες που θα προκύψουν και μην φανερώνετε το οποιοδήποτε άγχος σας. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας το τελευταίο δεκαήμερο, ενισχύει την αποφασιστικότητά σας και επιβεβαιώνει τις όποιες επιφυλάξεις σας, σχετικά με ένα οικονομικό σχέδιο που σας έχουν προτείνει, είτε συνεργάτες, είτε πελάτες. Αισθηματικά φροντίστε να έχετε την υπομονή που χρειάζεται, αν θέλετε να ευχαριστηθείτε τις γιορτινές μέρες του μήνα.

Ιχθύς Δεκέμβριος 2017

Οργανώστε καλύτερα τις δραστηριότητές σας και μην αφήνετε τον εκνευρισμό σας να χαλάει τα σχέδιά σας. Στην εργασία απαιτούνται κάποιοι ιδιαίτεροι χειρισμοί και ψυχραιμία. Ο καλός σχεδιασμός και οι καλές σας σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια φέρνει η εποχή. Η οικογένεια διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο της προσοχής και του χρόνου σας, επομένως, αν έχετε δώσει κάποια υπόσχεση, φροντίστε να την τηρήσετε. Άλλωστε το σπίτι είναι το καταφύγιό σας. Αισθηματικά κερδίστε χρόνο, αλλάξτε σκεπτικό και βρείτε λύσεις σε θέματα που χρονίζουν, συζητώντας με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα ζήσετε μια περίεργη και σύντομη πρόκληση. Οι μέρες των γιορτών σας βρίσκουν να θέλετε να ξεκουραστείτε από την ένταση των μέχρι τότε προσπαθειών σας. Οι περισσότεροι θα αρκεστείτε στα συνηθισμένα, κάποιοι όμως από εσάς θα ξεπεράσετε τις αντιξοότητες και θα ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς.

Πηγή: oroskopos.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το spicynews12.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button