ΔΙΑΦΟΡΑ

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου: Ποια ζώδια θα βρείτε… γκόμενο;

Αισθανόμαστε την ανάγκη να υποτάξουμε αυτόν τον μήνα τις δυσκολίες και τις παγίδες που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα, να γευτούμε τη ζεστασιά, την τρυφερότητα και τη φροντίδα του άλλου μας μισού, να επαναφέρουμε τον ρομαντισμό και την αφοσιωμένη διάθεση στον δεσμό μας, απομακρύνοντας απ’ την καρδιά μας τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες για το αύριο της σχέσης μας.

Διώχνουμε από μέσα μας, από γύρω και από πάνω μας το αμφίρροπο και δύσβατο παρελθόν, ενώνοντας τη φωνή της λογικής και του ενστίκτου μας για τον άνθρωπο που λαχταράμε, επιδιώκουμε την ομοψυχία και τη συγκαταβατικότητα, εξασφαλίζουμε την ευτυχία και τη χαρά στην ερωτική μας ζωή, καλωσορίζοντας μια σοβαρή πρόταση από το άλλο μας μισό, προσφέροντας πλουσιοπάροχα και αφοσιωμένα αισθήματα στη σχέση μας, δίχως εγωκεντρική και ψυχρή συμπεριφορά, χωρίς άγχος και καταπιεστική στάση!

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Κριός:

Εννέα των Ξιφών

Γιατί αφήνετε τα μαύρα σύννεφα της αμφιβολίας, της απογοήτευσης και του θυμού να επισκιάζουν τα άδολα συναισθήματά σας; Έχετε καταλάβει ότι οι ανησυχίες σας και πιθανόν η απογοήτευση και ο πόνος του παρελθόντος σας τραβούν προς τα κάτω και σας βαραίνουν; Αν νιώθετε απογοήτευση από μια σχέση που σας πρόδωσε, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε, αλλά μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Πιστέψτε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα στην ερωτική σας ζωή αλλά φροντίστε να συμβάλλετε κι εσείς σ’ αυτό. Μη βυθίζεστε στη μεμψιμοιρία, αντίθετα, σταθείτε στο ύψος σας και να ξέρετε ότι θα περάσει αυτή η δυνητικά δύσκολη στιγμή. Σε λίγο θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τέλος του τούνελ, πολλές ανταμοιβές και ευλογίες σας περιμένουν.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ταύρος:

Υλισμός

Ώρα να αντιμετωπίσετε τους κακούς σας δαίμονες. Μόνο που αυτή η …«κόλαση» που ζείτε είναι δικό σας δημιούργημα! Κατανοείστε ότι δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας, αν δεν αντιμετωπίσετε αυτό που σας βασανίζει. Όσο περισσότερο κατανοήσετε και αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, τόσο λιγότερη δύναμη θα έχουν επάνω σας. Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να σας εμποδίζει από το να δώσετε πλήρως την καρδιά σας. Κοιτάξτε πίσω, όλα αυτά που έχετε ξεπεράσει στο παρελθόν και δείτε ότι έχετε τη δύναμη να επιβιώσετε. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι αξίζει να πάρετε ρίσκα στην αγάπη, προκειμένου να νιώσετε ευτυχία. Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί, επίσης, κάποιον πειρασμό και ίσως και εθισμό. Ίσως ο αγαπημένος σας να αμφισβητεί τα κίνητρά σας. Ή ίσως βαδίζετε μια διαδρομή που ξέρετε κατά βάθος ότι είναι καταστροφική. Μόνο με τη δική σας συμβολή, θα δείτε φως στο σκοτάδι.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Δίδυμοι:

Η Εγκράτεια

Μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα συνιστά το σύμπαν. Δεν χρειάζεται να παλεύετε για την υλοποίηση των υλικών στόχων σας αλλά να θέσετε και πνευματικούς στόχους. Οι συμπαντικές δυνάμεις σας ζητούν τώρα να ισορροπήσετε κάποιες αντιτιθέμενες τάσεις σας, οι οποίες παρεμποδίζουν την αγάπη, να αναζητήσετε τις απλές απολαύσεις της ζωής και να χρησιμοποιήσετε την έμφυτη διπλωματία σας και τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες, προκειμένου να υπάρξει συμβιβασμός στις αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σας. Θα αρχίσετε να βλέπετε γρήγορα τη διάλυση μιας συγκεκριμένης αντιπαλότητας, σύγκρουσης ή άλλης μορφής δυσαρμονία. Αυτός ο μήνας είναι ένας μεταβατικός μήνας, θέτετε νέες βάσεις για το μέλλον σας, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

Ο Ιεροφάντης

Η πνευματική καθοδήγηση και η λογική σκέψη είναι απαραίτητα στοιχεία για να βάλετε τάξη στο χάος της ερωτικής σας ζωής. Αυτή η κάρτα υποδηλώνει μια σημαντική αλλαγή στη σχέση σας, καθώς τώρα ψάχνετε σε βάθος τα πράγματα, αναζητάτε την αλήθεια και το βαθύ νόημα. Είναι ώρα να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας, ανοίγοντας το μυαλό σας και ξεφεύγοντας από τις παλιές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα. Δείτε την ερωτική σας ζωή σαν ένα συνεχές ταξίδι, με παρελθόν, παρόν και μέλλον και είναι στο χέρι σας να επωφεληθείτε από τα μαθήματα που πήρατε. Η διορατικότητα και οι εμπειρίες που έχετε κερδίσει μπορούν να αλλάξουν ολόκληρη την άποψή σας για το σήμερα με τον πιο θετικό τρόπο.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Λέων:

Άσσος των Ράβδων

Δημιουργία, γονιμότητα και έντονη ενεργητικότητα διακατέχουν την ψυχή σας και βαδίζετε προς ένα νέο θετικό ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Στηρίζεστε στην προσωπική σας δύναμη και πιστεύετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα. Και θα το πετύχετε. Αλλά να είστε προσεκτικοί, μην παρασύρεστε από την έπαρση, τον εγωισμό, τον υπερβολικό ενθουσιασμό ή την άστοχη αισιοδοξία σας! Έτσι με άλλα λόγια, ενώ τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά στη σχέση σας, μην προβάλλετε υπερβολικά τον εαυτό σας, έχοντας άτοπες απαιτήσεις. Προβάλλετε τη θετική πλευρά του εαυτού σας και σύντομα μια νέα αγάπη θα βρεθεί στο δρόμο σας. Οικοδομήστε γερά θεμέλια στην ερωτική σας ζωή, μην υπερβάλλετε και θα δείτε τον τροχό της τύχης να γυρίζει για εσάς.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Παρθένος:

Τέσσερα των Ράβδων

Οι συμπαντικές δυνάμεις φέρνουν τα δώρα της χαράς και της ευδαιμονίας, νιώθετε ότι έχετε μια αρμονική ερωτική ζωή. Δεν ενδιαφέρεστε μόνο για τις υλικές επιτυχίες ή την απόκτηση περισσοτέρων αγαθών, αλλά δίνετε την καρδιά σας. Η κοινωνικότητά σας και η εμπιστοσύνη στις σαγηνευτικές σας δυνάμεις αρχίζουν να ανταμείβονται και υπάρχει, επίσης, προοπτική μιας νέας σχέσης που σιγά-σιγά αρχίζει να παίρνει σχήμα και μορφή, νιώθετε πιο ζεστά και οικεία με τον αγαπημένο σας. Νέες πραγματικές φιλίες δημιουργούνται και αποκομίζετε μια πλούσια συγκομιδή, η υπομονή και η εγκράτειά σας ανταμείβονται. Κάτι που λαχταράτε εδώ και αρκετό καιρό θα αρχίσει επιτέλους να αποδίδει καρπούς, αλλά ίσως υπάρξουν στιγμές που νιώθετε ότι θέλετε να τα παρατήσετε όλα. Μην το κάνετε, γιατί η ευτυχία που λαχταράτε καραδοκεί στη γωνία.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ζυγός:

Δύο των Ράβδων

Έρχονται δώρα από τους ουρανούς. Τα καλά πράγματα έρχονται επιτέλους στη ζωή σας, γιατί το αξίζετε. Ίσως όμως ενδόμυχα νιώθετε εσωτερική δυσαρέσκεια, ίσως δεν μπορείτε να επιβληθείτε στα αρνητικά συναισθήματά σας, λαχταράτε την αγάπη αλλά κοιτάζετε στον ορίζοντα, μην μπορώντας να κάνετε κάτι για να κυριαρχήσετε στον εαυτό σας και εξακολουθείτε να κρατάτε τα ανεκπλήρωτα όνειρά σας στο χέρι σας. Ανοίξτε την καρδιά σας, πιστέψτε στις δυνάμεις σας και ακολουθήστε τα όνειρά σας, ξεκινήστε να αναζητάτε την αγάπη, χωρίς καθυστέρηση, και να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε πλήθος ευκαιριών. Αν είστε σε σχέση, αξίζει να νιώθετε τόση ανησυχία; Να ξέρετε ότι η απαισιοδοξία και η απελπισία δεν οδηγούν στο δρόμο που θέλετε, δείτε ότι υπάρχει μπροστά σας μια απέραντη θάλασσα συναισθημάτων και αγάπης

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Σκορπιός:

Άσσος Νομίσματα

Απροσδόκητες υλικές, συναισθηματικές και ηθικές ανταμοιβές σας περιμένουν, νιώθετε ότι αρχίζετε να διάγετε μια χρονική περίοδο υλικού και συναισθηματικού κέρδους, ευημερίας και ευτυχίας. Κάτι που περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό, ίσως την εκδήλωση των συναισθημάτων του συντρόφου σας, την προσέγγιση κάποιου για τον οποίο καιρό τώρα χτυπάει η καρδιά σας ή ακόμα και μια επαγγελματική προώθηση ή μια νέα θέση εργασίας, έρχεται σαν δώρο από το σύμπαν. Πλημμυρίζετε από ικανοποίηση, ευτυχία και επιτυχία καθώς ο μήνας εξελίσσεται. Αλλά μια μικρή προειδοποίηση: αυτή η συναισθηματική ή υλική επιτυχία μπορεί εύκολα να χαθεί, γι’ αυτό προσέξτε να μη διακινδυνεύσετε ό, τι έχετε κερδίσει με τόσο κόπο, ανεξάρτητα του πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το κέρδος. Προσπαθήστε να αποφύγετε έναν κακό πειρασμό και επιβληθείτε στον εαυτό σας.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Τοξότης:

Η Κρίση

Αποδεχτείτε τον εαυτό σας, με τα προτερήματα και τα λάθη του, και στηριχτείτε στα επιτεύγματά σας για να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Είστε σε ετοιμότητα για να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή, έχετε τον έλεγχο και την αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι μόνο διάγοντας μια έντιμη και δίκαιη ζωή, θα σας ανταμείψει το σύμπαν. Αυτή η κάρτα δείχνει τόσο ένα τέλος, όσο και μια νέα υπέροχη αρχή. Ωστόσο, προσέξτε την αδράνεια ή την αντίσταση στην αλλαγή. Υπάρχει κίνδυνος να προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε το αναπόφευκτο. Σταματήστε! Αφήστε αυτή την αλλαγή να συμβεί, επειδή είναι καλή για την εξελικτική πορεία της ζωής και την χρειάζεστε εδώ και πολύ καιρό. Αφήστε την να έρθει και μην τη μπλοκάρετε από φόβο. Ο φόβος είναι ο χειρότερος εχθρός για την επιτυχία στη ζωή σας. Όμως να ξέρετε ότι θα πάρετε ακριβώς ό, τι δώσατε και ό, τι αξίζετε.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Αιγόκερως:

Οκτώ των Ξιφών

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στην ομίχλη, σε ένα χάος, ίσως ακόμα να έχετε χάσει κάθε ελπίδα για ένα πιο φωτεινό μέλλον. Αυτό όμως είναι μόνο μια ψευδαίσθηση! Συνειδητοποιείστε όμως ότι η αναποφασιστικότητά σας στο να βρείτε λύσεις στις προκλήσεις της ερωτικής σας ζωής, θα μπορούσαν να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Μη γίνεστε τόσο απαισιόδοξοι και αρνητικοί! Θέστε κατά μέρος τα συναισθήματα της απελπισίας και της εξαπάτησης που έχετε βιώσει στο παρελθόν και συσπειρώστε τη δύναμή σας, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα και οι αντιξοότητες που έχετε να αντιμετωπίσετε. Αναλάβετε δράση για τον εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά …λύσεις θα βρεθούν και θα αποδειχθούν πολύ πιο θετικές από ό, τι πιστεύατε. Πάντα να θυμάστε ότι μετά το χάος, νέα ξεκινήματα και μια θετική αλλαγή έρχονται.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Υδροχόος:

Επτά των Ράβδων

Πρέπει να έχετε κουράγιο και δύναμη για να νικήσετε τις αντιξοότητες στη σχέση σας και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Τα προβλήματα θα λυθούν και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν. Αλλά προσοχή στην αναποφασιστικότητά σας και την αδράνεια, διότι, σε αυτές τις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές, μπορεί να οδηγήσουν σε ήττα. Μην παλεύετε τα συναισθήματά σας και συνειδητοποιήστε ότι εσείς οι ίδιοι τραυματίζετε την ψυχή σας. Επίσης, αποδεχτείτε τη βοήθεια που προσπαθεί να έρθει στο δρόμο σας, μια φιλία ή ακόμα και η συμβουλή ενός αγαπημένου σας προσώπου θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επωφελείς. Φαίνεται ότι ίσως και να κάνετε τα στραβά μάτια σε αυτό το άτομο, ίσως από υπερβολική αξιοπρέπεια ή γιατί θέλετε να κρύψετε τις αδυναμίες σας, όμως είναι ήδη εκεί κοντά σας και θέλει να βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του το επιτρέψετε.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Ιχθύς:

Οκτώ των Ράβδων

Ταξιδεύοντας ή συμμετέχοντας σε μια κοινωνική εκδήλωση, ίσως συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας. Ανέλπιστα μηνύματα και χαρούμενες ειδήσεις δίνουν χρώμα στην ερωτική σας ζωή. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για δράση αλλά φροντίστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, γιατί αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Σε ό, τι αφορά τα ταξίδια, πολλοί από εσάς ίσως ταξιδέψετε για να ξεφύγετε από τις προκλήσεις της σχέσης σας ή από ένα ζοφερό ερωτικό παρελθόν. Ίσως ακόμα εξετάσετε την ιδέα της μετακίνησης. Υπάρχει μια αίσθηση αλλαγής στον αέρα, η οποία σας οδηγεί σε μια νέα, πιο φωτεινή διαδρομή. Αποδεχθείτε μια ερωτική πρόταση, δώστε μια απάντηση σε κάποιες από τις ερωτήσεις του αγαπημένου σας και θα δείτε ότι ξεκινάτε να προχωράτε σε μια νέα κατεύθυνση από αυτό το μήνα.

e-zwdia.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το spicynews12.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button