Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και μία ημέρα μετά την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τοποθετήθηκε για το χαρμόσυνο γεγονός στον αέρα της εκπομπής του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι».
Με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανακοίνωσε την πολυπόθυτη εγκυμοσύνη της, που έρχεται λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν στα Χανιά. Όπως αποκάλυψε η ίδια, διανύει τον πέμπτο μήνα.
«Τόσοι κύκλοι γύρω από τον Ήλιο, μέχρι να φτάσει η μέρα που η καρδιά μας θα χτυπάει τόσο δυνατά και για πάντα για έναν ακόμη λόγο… Για τη ζωή που μεγαλώνει και το μικρό θαύμα που έρχεται στην οικογένειά μας. Το πιο πολύτιμο και ανεκτίμητο δώρο γενεθλίων δεν έρχεται σε κουτί – έρχεται με μια μικρή καρδούλα που διάλεξε εμάς για γονείς. Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μέλλοντα μπαμπά!», έγραψε η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της.
Η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου
Την Κυριακή 9/3, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκαν δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με την ίδια να λέει για την εγκυμοσύνη της: «Είναι κάτι που ήθελα, όπως και με τον γάμο, να το κρατήσουμε για μας. Δεν το ξέρουμε ακόμα το φύλο του μωρού, θέλουμε να το κρατήσουμε για gender reveal. Αλλά και να το ήξερα, δε θα το έλεγα. Δεν έχω προτίμηση, να είναι υγιέστατο, το θέλαμε και οι δύο. Είναι πολύ γουρλής ο Κώστας Τσουρός».
Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, τον λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πρώην σύντροφός της. Ο ίδιος, δήλωσε για την εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Είναι αμήχανη η θέση μου. Χάρηκα πάρα πολύ, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Ήθελα να κάνει οικογένεια και το κατάφερε. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνη. Δεν της έχω ευχηθεί ακόμα. Με το καλό και με ένα πόνο».