• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Tuesday, June 3, 2025
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • Ελλάδα
  • Θρησκεία
  • Gossip
  • Κόσμος
  • Υγεία
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Συνταγές
  • Stories
  • Διατροφή
No Result
View All Result
spicynews12
spicynews12
No Result
View All Result

Χαμός στα διόδια: «Πάμε για ελιές» λένε στους αστυνομικούς

23 December 2020
in ΔΙΑΦΟΡΑ
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

VIRALΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια Ιουνίου 2025 από τον Κώστα Λεφάκη

Ζώδια Ιουνίου 2025 από τον Κώστα Λεφάκη

2 June 2025
Άση Μπήλιου: Εξαιρετική όψη φέρνει φοβερά νέα για τα 12 ζώδια

Άση Μπήλιου: Εξαιρετική όψη φέρνει φοβερά νέα για τα 12 ζώδια

30 May 2025

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Μπορεί το lockdown να είναι σε ισχύ και τα μέτρα να «σκληραίνουν» ενόψει των εορτών όμως οι Αθηναίοι φαίνεται ότι βρίσκουν τρόπους να ταξιδέψουν στα χωριά τους εκμεταλλευόμενοι τα… παραθυράκια του νόμου.

«Πάμε για ελιές». Αυτή είναι η συνηθέστερη δικαιολογία που ακούν οι αστυνομικοί στα διόδια για όσους ταξιδεύουν εκτός Αττικής εν μέσω πανδημίας και lockdown. Το μέτρο που βρίσκεται σε ισχύ έως τις 7 Ιανουαρίου έχει αποτελέσει διέξοδο για ταξίδια.

Παρόλα αυτά οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι πάρα πολλοί και αυστηροί και αναμένεται να γίνουν περισσότεροι τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr έλεγχοι πραγματοποιούνται και μέσα στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.

Δείτε το βίντεο:

Σταμπουλίδης: «Σφραγίζονται» Αθήνα και περιφέρειες

«Μετά τις 10 το βράδυ δεν θα κυκλοφορεί κουνούπι» είπε στο Newsbomb.gr o Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, για τα μέτρα που θα ισχύσουν τα επόμενα 24ωρα.

«Όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι επί ποδός και δεν πρόκειται η κυβέρνηση να θέσει σε κίνδυνο ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Γι’ αυτό και οι πολίτες θα πρέπει να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα μέτρα» πρόσθεσε ο κ. Σταμπουλίδης ενώ προειδοποίησε πως οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί σε όλη τη χώρα.

Ενδεικτική της εγρήγορσης που υπάρχει είναι η πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης για την αυστηρή τήρηση των περιοριστικών μέτρων για τον έλεγχο της πανδημίας τις μέρες των γιορτών πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Χρυσοχοΐδης: Δεν θα αφήσουμε να υπάρξουν συνωστισμοί

Νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε στείλει το μήνυμα ότι η αστυνομία δεν θα επιτρέψει να υπάρξουν συνωστισμοί τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

«Η Ελλάδα έχει λάβει από τα αυστηρότερα μέτρα. Δεν θα αφήσουμε να υπάρξουν συνωστισμοί. Βάλαμε το lockdown στη Δυτική Αττική και κάποια στιγμή θα το άρουμε. Το χαλαρό lockdown ήταν μια επιλογή. Ολα γίνονται με βάση τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων και των ειδικών» είπε χαρακτηριστικά στο ΟΡΕΝ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε και στο αυστηρό επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά προειδοποιώντας πως «αν κάποιοι έχουν αποφασίσει να κάνουν ρεβεγιόν ή συγκεντρώσεις στο σπίτι, θα υπάρξει καταστροφή. Και όποιος θέλει την καταστροφή, κάνει πολύ κακό».

«Θα υπάρξει πρόνοια για να μην υπάρξουν μεγάλες συγκεντρώσεις στα σπίτια» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραπέμποντας στους ελέγχους που θα κάνει η Αστυνομία ακόμη και σε σπίτια βάσει καταγγελιών που θα λαμβάνει.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ εξήγησε ότι η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να παρέμβει λόγω και της αναφοράς στην ΚΥΑ και των αποφάσεων που έχουν ληφθεί, με όλους τους νόμιμους τύπους που είναι η παρουσία εισαγγελέα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είπε ο κ. Χρονόπουλος, πέρα από τα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται, υπάρχουν και ποινικές ευθύνες και θα ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

To «spicynews12.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Σε ό,τι αφορά στην κυκλοφορία, ο κ. Χρονόπουλος επισήμανε ότι επιτρέπεται μέχρι τις 10 το βράδυ ξεκαθαρίζοντας ότι οι μετακινήσεις μετά τις 10 το βράδυ και μέχρι τις 5 το πρωί επιτρέπεται μόνο για λόγους εργασίας και υγείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK
Previous Post

Φώφη Γεννηματά: «Στις 4 Ιανουαρίου θα εμβολιαστώ κατά του κορωνοϊού»

Next Post

Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία: «Είδα τον γιο μου να σέρνει το θύμα…» – Σοκάρει η μάνα του δολοφόνου

Related Posts

Ζώδια Ιουνίου 2025 από τον Κώστα Λεφάκη
ΔΙΑΦΟΡΑ

Ζώδια Ιουνίου 2025 από τον Κώστα Λεφάκη

2 June 2025
Άση Μπήλιου: Εξαιρετική όψη φέρνει φοβερά νέα για τα 12 ζώδια
ΔΙΑΦΟΡΑ

Άση Μπήλιου: Εξαιρετική όψη φέρνει φοβερά νέα για τα 12 ζώδια

30 May 2025
«Η πόλις εάλω»: Σαν σήμερα, 29 Μαΐου 1453 πραγματοποιήθηκε η Άλωση της Κωνσταντινούπολης
ΔΙΑΦΟΡΑ

«Η πόλις εάλω»: Σαν σήμερα, 29 Μαΐου 1453 πραγματοποιήθηκε η Άλωση της Κωνσταντινούπολης

29 May 2025
Next Post

Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία: «Είδα τον γιο μου να σέρνει το θύμα...» - Σοκάρει η μάνα του δολοφόνου

Άρση Μέτρων: Νέα παράταση στο άνοιγμα των σχολείων - Μέχρι πότε θα παραμείνουν κλειστά;

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2020 SpicyNews

No Result
View All Result
  • Home
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© 2020 SpicyNews