Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα (16/3) ο Κώστας Μπακογιάννης, και η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη, δεν έχασε την ευκαιρία να του ευχηθεί δημόσια με μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση.
Η τρυφερή ανάρτηση
Το αγαπημένο ζευγάρι, παρά τις απαιτητικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά του και παραμένει δεμένο και ερωτευμένο, όπως φαίνεται και από τις δημόσιες εμφανίσεις τους.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοσιογράφος μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένοι, γράφοντας: «Χρόνια πολλά μοναδικέ μου»
Η Σία Κοσιώνη εύχεται στον Κώστα Μπακογιάννη για τα γενέθλιά του
«Η ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στις εκλογές ήταν ένα σοκ»
Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό In Style και αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, επίσης, στην εκλογική ήττα του Κώστα Μπακογιάννη και πώς επηρέασε τις ισορροπίες στο σπίτι.
Είσαι ευτυχισμένη; Θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό εδώ που είσαι;
Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο εδώ που είμαι. Ευχαριστώ τον Θεό για όσα έχω.
Πιστεύεις ότι είναι θέμα τύχης ή είναι και ο τρόπος που διαχειρίστηκες τα πράγματα εσύ;
Είναι όλα μαζί. Γιατί και κάποια πράγματα είναι θέμα τύχης, που απλώς συμβαίνουν κι εσύ βρίσκεσαι εκεί ή απουσιάζεις από εκεί. Πραγματικά νιώθω ευλογημένη που είμαι καλά, που έχω έναν άντρα που αγαπάω πάρα πολύ, με τον οποίο έχουμε περάσει πάρα πολλές δυσκολίες μαζί και αυτές μόνο μας δυναμώνουν και μας φέρνουν πιο κοντά.
Δεν το λέω έτσι, για να δημιουργήσω κάποια μελό συνθήκη. Αλλά, ξέρεις, η σχέση μας περνάει συνεχώς από αλλαγές, από δοκιμασίες και τελικά μέσα από όλα αυτά, με τα μπρος, με τα πίσω, με τα πάνω, με τα κάτω, καταλήγουμε να είμαστε ακόμα πιο δεμένοι. Και η ήττα του στις εκλογές, που προκάλεσε ένα σοκ και μια αλλαγή συνθήκης στην οικογένεια μας – έφυγε στο εξωτερικό, ξαναήρθε -, όλο αυτό το πράγμα μάς έχει κάνει να είμαστε ακόμη πιο καλά.
Να είμαστε ακόμα πιο καλά μαζί, να έχουμε περισσότερο χρόνο ο ένας για τον άλλον. Έχουμε προσθέσει ένα βίωμα σε αυτή τη σχέση που την έχει κάνει πιο συνεκτική. Τα παιδιά μας είναι καλά, πάνε καλά, είναι χαρούμενα. Και αξιολογείς τον εαυτό σου από το πόσο χαρούμενα και πόσο καλά είναι τα παιδιά. Έχω ένα υγιές, καλό παιδί που το βλέπω να μεγαλώνει.
Λες «ευχαριστώ», είσαι ευγνώμων;
Είμαι απολύτως ευγνώμων. Και από τη συγκυρία και από τις προσπάθειες μου και από τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Και θέλω να τους το δείχνω κιόλας.