Μια έκπληξη γεμάτη νοσταλγία περίμενε το κοινό του «Καλημέρα Ελλάδα» σήμερα (30/4) το πρωί. Η Μαρία Μπαλοδήμου, παλιά γνώριμη του Γιώργου Παπαδάκη και από τα πρώτα πρόσωπα της εκπομπής, επανεμφανίστηκε στο πλατό του ΑΝΤ1 μετά από 22 ολόκληρα χρόνια.
Η επιστροφή της Μαρία Μπαλοδήμου δεν ήταν τυχαία. Όπως η ίδια ανέφερε με χιούμορ και συγκίνηση, ήρθε για να ευχηθεί καλή σύνταξη στον Παπαδάκη, ο οποίος μετρά 34 χρόνια παρουσίας στην εκπομπή και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το κοινό. Η ατμόσφαιρα στο στούντιο ήταν φορτισμένη από αναμνήσεις, με τους δύο παλιούς συνεργάτες να ανακαλούν στιγμές από το ξεκίνημα της εκπομπής, γελώντας με παλιά ευτράπελα και συγκινούμενοι με τις αλλαγές που έφερε ο χρόνος.
Η απολαυστική συζήτηση
«Καλημέρα Ελλάδα, 30 Απριλίου σήμερα του 2025, και μετά από 22 χρόνια ήρθα να πω στον Γιώργο Παπαδάκη: καλή σύνταξη! Join the club», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπαλοδήμου.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος. Με τη Μαρία ξεκινήσαμε μαζί αυτό το ταξίδι, όχι μόνο του «Καλημέρα Ελλάδα». Με τη Μαρία ξεκινήσαμε την πρώτη ενημερωτική εκπομπή στον ΑΝΤ1, το «Ελλάς το μεγαλείο σου» και συνεχίσαμε εδώ κάτω από πρωτόγονες και πρωτόγνωρες για την εποχή συνθήκες», δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.
«Ήμασταν το πρώτο τηλεοπτικό ζευγάρι στην ιδιωτική τηλεόραση. Καθόμασταν πάνω στις κούτες και περιμέναμε να έρθουν τα έπιπλα. Ξυπνούσαμε αξημέρωτα, κάναμε τα συμβούλιά μας», συμπλήρωσε η Μαρία Μπαλοδήμου.
«Εγώ βγήκα πολύ νωρίς στη σύνταξη, είμαι συνταξιούχος πολύ καιρό, γιατί βγήκα στη μειωμένη με ανήλικο παιδί. Ήταν συνειδητό αυτό που έκανα, το είχα πει ότι θα το κάνω, γιατί η τηλεόραση δεν είναι για πολύ. Τότε μου είχες πει «Μαρία, εγώ θέλω να φύγω από την τηλεόραση με το κεφάλι ψηλά» και θυμάσαι τι σου είχα απαντήσει εγώ; Ότι εγώ θέλω να φύγω και με το στήθος ψηλά», πρόσθεσε με χιούμορ η Μαρία Μπαλοδήμου.