• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Monday, June 9, 2025
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • Ελλάδα
  • Θρησκεία
  • Gossip
  • Κόσμος
  • Υγεία
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Συνταγές
  • Stories
  • Διατροφή
No Result
View All Result
spicynews12
spicynews12
No Result
View All Result

Η πρώτη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη – Είπε αυτά που ποτέ δεν τόλμησε κάνεις

8 September 2024
in Ελλάδα
0
Η πρώτη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη – Είπε αυτά που ποτέ δεν τόλμησε κάνεις
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Στην πρώτη του δήλωση αμέσως μετά από την υπερψήφιση της πρότασης μομφής εναντίον του προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Στέφανος Κασσελάκης: Είπε αυτά που ποτέ δεν τόλμησε κάνεις

«Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο»

VIRALΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κέρκυρα: Βρετανίδα κατήγγειλε πως οι διακοπές ήταν «εφιάλτης» επειδή δεν υπήρχε αγγλικό φαγητό – Διαμαρτυρήθηκε και για τον καιρό

Κέρκυρα: Βρετανίδα κατήγγειλε πως οι διακοπές ήταν «εφιάλτης» επειδή δεν υπήρχε αγγλικό φαγητό – Διαμαρτυρήθηκε και για τον καιρό

8 June 2025
ΣΟΚ: Έφυγε από την ζωή γνωστός μουσικός της χώρας μας – Θρήνος στο συγκρότημα

ΣΟΚ: Έφυγε από την ζωή γνωστός μουσικός της χώρας μας – Θρήνος στο συγκρότημα

8 June 2025

Ο Στέφανος Κασσελάκης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του, τόνισε ότι «οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

«Eίμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχηκα πρόεδρος»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «Eίμαι λυτρωμένος γιατί είδαν όλοι οι πολίτες την μομφή που ζω από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκα πρόεδρος. Είναι πρωτοφανές στην πολιτική ιστορία του τόπου η κομματική γραφειοκρατία να μην αποδέχεται από την πρώτη κιόλας μέρα την ψήφο των μελών του κόμματος. Έτσι πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο, τώρα τα ξέρετε όλα».

«Πρακτικές που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς»

«Φτάσαμε στο σημείο η γραφειοκρατία και η νομενκλατούρα του κόμματος, διάφορες φράξιες να επιστρατεύσουν πρακτικές που δεν ανήκουν στον χώρο της Αριστεράς, καταφεύγοντας ακόμα να εξευτελίσουν τα αξιότιμα μέλη αυτής της Κεντρικής Επιτροπής φορώντας τους κουκούλα. Οι αποφάσεις μου θα ανακοινωθούν εκεί που λογοδοτώ πάντα, στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε το βίντεo:

Ήττα Στέφανου Κασσελάκη – Πέρασε η πρόταση μομφής – Τον τελειώσαν από πρόεδρο του κόμματος

Ήττα Στέφανου Κασσελάκη – Πέρασε η πρόταση μομφής – Τον τελειώσαν από πρόεδρο του κόμματος – Θα γίνει νέα ψηφοφορία για νέο αρχηγό!

Τελείωσαν τον Στέφανο Κασσελάκη

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς μετά την ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή, πέρασε με άνεση η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη που κατέθεσαν χθες οι 87 και στήριξε ο Παύλος Πολάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται πλέον σε εκλογή ηγεσίας μετά το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής

Σύμφωνα με πληροφορίες, 163 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη και 123 κατά.

Στη διαδικασία για την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που κατέθεσαν οι «87» και στήριξε ο Παύλος Πολάκης, ψήφισαν επί συνόλου 295 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος 286 μέλη. Στην αίθουσα ψήφισαν 210 μέλη, τηλεφωνικά ψήφισαν 76, ενώ εννέα μέλη δεν βγήκαν στο τηλέφωνο και ως εκ τούτου δεν συμμετείχαν στη διαδικασία. Αρχικά είχαν ψηφίσει τηλεφωνικά 64 άτομα και στη συνέχεια ψήφισαν ακόμα 12.

Δεν πάει πουθενά ο Στέφανος Κασσελάκης – Αιχμές για Τσίπρα και Πολάκη

Κασσελάκης: “Καταθέστε πρόταση μομφής εναντίον μου – Θέλω να σας δω να το κάνετε” -“Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε”

Στέφανος Κασσελάκης: Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε

Σε υψηλούς τόνους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προκάλεσε την εσωκομματική αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του!

“Αλέξη έλα και ανάλαβε, αλλιώς στήριξε τον εκλεγμένο πρόεδρο”, ανέφερε χαρακτηρισιτκά ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής

Στρωμένος με «αγκάθια» είναι ο δρόμος για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ύστερα από την επιστολή-τελεσίγραφο των μελών της ΚΕ όπου ζητούν από τον Στέφανο Κασσελάκη να προχωρήσει σε εκλογές, με τον πρόεδρο του κόμματος να ετοιμάζεται να ανέβει στο βήμα της συνεδρίασης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε να κρατηθεί ένα επίπεδο κατά τη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μία Ιστορία και θα προσπαθήσει να τη διατηρήσει.

Αρχικά. είπε ότι «Δεν πρέπει να γίνουμε ο χρήσιμος ηλίθιος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Όσο εμείς ασχολούμαστε με τα εσωκομματικά καταστρέφεται η χώρα». Ακολούθως άσκησε κριτική στην κυβέρνηση μιλώντας χαρακτηριστικά για “Δυστοπία Μητσοτάκη”.

Είπε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Στις πυρκαγιές της Αττικής είδαμε ένα κράτος σε διάλυση και μία αυτοχειροκτοτούμενη κυβέρνηση να τα ρίχνει τη ατομική ευθύνη. Μέσα στο καλοκαίρι η Τουρκία προχώρησε σε έμπρακτη αμφισβήτηση των νομίμων κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας στην Κάσο. Ο πρωθυπουργός κυκλοφορεί πια μόνο με συνοδεία ΜΑΤ. Η Ελλάδα μαστίζεται από πολλαπλή κρίση, οικονομική, θεσμική, κοινωνική».

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ: «Ενώ εμείς η αξιωματική αντιπολίτευση και πέρυσι και εφέτος έπρεπε να πούμε στη ΝΔ “φύγετε” κάποιοι φωνάζουν στον πρόεδρο τους “φύγετε”. Ζούμε αυτό που έχει πει ο Αντόνιο Γκράμσι «το παλιό έχει πεθάνει και το νέο ακόμη δεν έχει γεννηθεί. Η φύση του νέου είναι να γεννιέται. Η μάχη του παλιού με το καινούργιο είναι αναπόφευκτη». Συνεχίζοντας για τα εσωκομματικά είπε: «Αν εξαιρέσουμε την “Ομπρέλα” που έκανε ζημιά στο κόμμα, ήθελα όλοι και όλες να πάμε μαζί, έδωσα αξιώματα και θέσεις σε όλες τις πλευρές».

Ο κ. Κασσελάκης είπε ακόμη ότι προσπαθεί να αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε μία “αδυσώπητη κομματική γραφειοκρατία” και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα αλλάξει ή θα βουλιάξει. Κατηγόρησε την εσωκομματική αντιπολίτευση ότι «δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε και τον κατηγορούν ότι θέλει να φτιάξει ΙΧ κόμμα». Κατά την έναρξη της διαδικασίας που άρχισε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση εργαζόμενοι της “Αυγής” και του “Στο Κόκκινο” περίμεναν τον Στέφανο Κασσελάκη και μετά μπήκαν συνθήματα φωνάζοντας συνθήματα.

«Το παλιό έχει πεθάνει», δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης, προσθέτοντας ότι «οι φατρίες εμπόδισαν τον Αλέξη Τσίπρα να αλλάξει το κόμμα».

Αναφερόμενος στους διαφωνούντες μαζί του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Κάποιοι έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια της διαπλοκής». «Στη θέση των ομάδων και των ομαδαρχών να μπει η ομάδα», συνέχισε.

«Όποτε πάω να σκεφτώ μια ριζική αλλαγή, βρίσκομαι εγκλωβισμένος σε ένα σύστημα, το οποίο έχει φτιαχθεί ακριβώς για να μην μπορεί να αλλάξει τίποτα». Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε:

«Κάποιοι θέλουν να μην αλλάξει τίποτα». «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να το αλλάξει», «εγώ λέω στους ψηφοφόρους μου ότι προσπαθώ να αλλάξω το κόμμα».

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Τσίπρας είναι αυτός που με έφερε στην πολιτική. Αυτός με φύτεψε στο επικρατείας. Τιμώ την κυβέρνησή του και μας. Έχω 3 επιμέρους διαφωνίες, το πρώτο εξάμηνο, ο νόμος Κατρούγκαλου και το ύψος του μαξιλαριού. Η παρέμβασή του στο συνέδριο με αιφνιδίασε. Ο σεβασμός μου είναι μεγάλος και του λέω Αλέξη έλα και ανάλαβε αλλά αν δεν θες να αναλάβεις στήριξε τον εκλεγμένο πρόεδρο. το ότι δεν έγινε κάτι από τα δύο είναι προσωπική του επιλογή και το σέβομαι».

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε τα «πυρά» του και στον Παύλο Πολάκη, όπου του πέταξε το «μπαλάκι» λέγοντας «αγαπητέ Παύλο ανεβάζεις φωτογραφίες με τα ψαρέματα και την οικογένειά σου και καλά κάνεις. Πού αρχίζει και πού τελειώνει το lifestyle; Μήπως είναι αυτό αποδεκτό lifestyle επειδή είναι της αντρικής σχολής. Εγώ επιλέγω να κινούμαι και πάνω και κάτω από τα 200 μέτρα γιατί αυτή είναι η ζωή μου και η επιλογή μου»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κανονικό κόμμα. Τα στελέχη που λειτουργούν κατά του κόμματός του, οι νέοι Τσακαλώτοι και Κατρούγκαλοι θα πάψουν να τρώνε τις σάρκες του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

To «spicynews12.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

ΠΗΓΗ :
tilestwra.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK
Previous Post

Ηλικιωμένη έπεσε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τον γιο της

Next Post

Γκρίνια και νεύρα από τον σύζυγο του Κασσελάκη μετά την μεγάλη ήττα – Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τάιλερ

Related Posts

Κέρκυρα: Βρετανίδα κατήγγειλε πως οι διακοπές ήταν «εφιάλτης» επειδή δεν υπήρχε αγγλικό φαγητό – Διαμαρτυρήθηκε και για τον καιρό
Ελλάδα

Κέρκυρα: Βρετανίδα κατήγγειλε πως οι διακοπές ήταν «εφιάλτης» επειδή δεν υπήρχε αγγλικό φαγητό – Διαμαρτυρήθηκε και για τον καιρό

8 June 2025
ΣΟΚ: Έφυγε από την ζωή γνωστός μουσικός της χώρας μας – Θρήνος στο συγκρότημα
Ελλάδα

ΣΟΚ: Έφυγε από την ζωή γνωστός μουσικός της χώρας μας – Θρήνος στο συγκρότημα

8 June 2025
Με 600 εupώ ακτοπλοϊκά και 15 ευρώ τη χωριάτικη, δεν ξαναπατάω το πόδι μου στις Κυκλάδες…
Ελλάδα

Με 600 εupώ ακτοπλοϊκά και 15 ευρώ τη χωριάτικη, δεν ξαναπατάω το πόδι μου στις Κυκλάδες…

8 June 2025
Next Post
Γκρίνια και νεύρα από τον σύζυγο του Κασσελάκη μετά την μεγάλη ήττα – Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τάιλερ

Γκρίνια και νεύρα από τον σύζυγο του Κασσελάκη μετά την μεγάλη ήττα – Σε αναμμένα κάρβουνα ο Τάιλερ

Βούρδουλας ο Τάσος Αρνιακός: «48 ώρες γεμάτες καταιγίδες! Οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό χτυπάει την χώρα!»

Βούρδουλας ο Τάσος Αρνιακός: «48 ώρες γεμάτες καταιγίδες! Οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό χτυπάει την χώρα!»

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2020 SpicyNews

No Result
View All Result
  • Home
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© 2020 SpicyNews