Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά τον περασμένο Απρίλιο ταξίδεψαν μαζί στο Μπαλί, όπως ενημέρωσαν με αναρτήσεις τους στα social media.
Το ζευγάρι μπορεί να αποφεύγει να ποζάρει μαζί, ωστόσο η ραδιοφωνική παραγωγός μιλά πλέον ανοιχτά για την σχέση της με τον παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του ANT1.
«Είναι όντως πολύπλευρη και δυνατή προσωπικότητα, είναι σχολείο ο Γιώργος Λιάγκας, ακόμα και στην καθημερινότητα στην συμπεριφορά, σε όλο αυτό είναι σχολείο», ανέφερε η Μαρία Αντωνά σε ένα από τα πρόσφατα podcast για το κανάλι της στο youtube.
Mέσα από τη νέα της ανάρτηση στο instagram η Μαρία Αντωνά μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι στο Μπαλί. Όπως θα δεις, το ζευγάρι απόλαυσε εντυπωσιακά τοπία, με τη ραδιοφωνική παραγωγό να ποζάρει από την παραλία με μπικίνι.
To «spicynews12.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
ΠΗΓΗ :