Στην παράσταση «Ικέτες» στην Επίδαυρο εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι και εντυπωσίασε τους θεατές που βρέθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο.
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τους Λένα Παπαληγούρα, Λουκία Μιχαλοπούλου, Γιάννη Τσορτέκη και Άκη Σακελλαρίου.
Η Μαρίνα Σάττι συμμετέχει στην παράσταση ως σολίστ, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES.
Αποθέωση για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στην Επίδαυρο
Η δισκογραφική εταιρεία που εκπροσωπεί τη Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο από την εμφάνισή της στη σκηνή, με την τραγουδίστρια να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια.
@minosemi_official @SATTI • «Ικέτιδες του Αισχύλου» 🎭🎤 Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | #marinasatti #satti #epidaurus #live #iketides #MinosEMI #GoldenRecords ♬ πρωτότυπος ήχος – minosemi_official
Μερικά εξ αυτών ήταν «Θεάρα σοπράνο», «Αυτή η κοπέλα είναι απλά θεά, φωνάρα και ταλαντούχα», «Αυτό μάλιστα, δείξε τι αξίζεις βρε κορίτσι μου».
ΠΗΓΗ :










