Θλίψη στον χώρο της δημοσιογραφίας
Ο χώρος της δημοσιογραφίας θρηνεί σήμερα την απώλεια της Ηρώς Καριοφύλλη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα (01/07) τα ξημερώματα, μετά από πρόβλημα υγείας. Η έμπειρη δημοσιογράφος του Alpha, γνωστή για την αφοσίωση και την οξυδέρκειά της στο αστυνομικό ρεπορτάζ, έδινε το τελευταίο διάστημα σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε, αφήνοντας πίσω της ένα σημαντικό αποτύπωμα στον χώρο της ενημέρωσης και πολλές μνήμες σε όσους συνεργάστηκαν μαζί της.
Όσα είχε αναφέρει για το πρόβλημα υγείας της
Η Ηρώ Καριοφύλλη είχε μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Επειδή οι συνάδελφοί μου γνωρίζουν ότι υπάρχουν δύσκολες στιγμές στη ζωή μου όπως αυτή τη στιγμή, εδώ και περίπου 1 χρόνο εξαιτίας αυτής της δύσκολης στιγμής έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα. Παλεύω για πράγματα που οι άλλοι θεωρούν αυτονόητα. Οι συνάδελφοί μου είναι πραγματικά η οικογένειά μου. Ο μόνος που μπορεί να σε καταλάβει είναι αυτός που το έχει βιώσει στο πετσί του. Το να πω ότι πρέπει να έχουμε καλή ψυχολογία είναι δεδομένο αλλά πείτε μου πού το πουλάνε το κουμπί να το πατήσω να είμαι όλη μέρα ζεν. Όταν έρχονται τα άσχημα νιώθω ότι βγάζει ο άνθρωπος από μέσα του μια δύναμη που δεν την ήξερε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος.
«Δεν έκανα παιδιά και το αναφέρω γιατί ήταν κάτι που συνέβη συνειδητά, διότι ακόμα και σήμερα θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη από τις ευθύνες. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Βέβαια, τώρα, όσα μεγαλώνω λέω “εντάξει ρε παιδί μου, θα τα κατάφερνα”. Ούτε manual έχει, ούτε έχει αποφοιτήσει κανείς» δήλωσε σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, “Στιγμές” τον Φεβρουάριο του 2025.