Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της επικαιρότητας σχετικά με την νέα υπόθεση δολοφονίας που απασχολεί τη Λεπτοκαρυά Πιερίας.
Στην ανακρίτρια Κατερίνης οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα η 34χρονη σύντροφος του Κώστα Σιαμήτρα που ομολόγησε ότι τον σκότωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο και τον έθαψε στην αυλή του σπιτιού τους.
Νέα στοιχεία για το φονικό στην Πιερία
Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση και εκδόθηκε ένταλμα σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη το μεσημέρι.
Για τη δολοφονία του γιου του μίλησε ο πατέρας του 58χρονου στο Open Τώρα, αποκαλύπτοντας ότι είχε υποψίες ότι η δράστιδα έκανε χρήση παράνομων ουσιών.
“Είχαμε υποπτευθεί ότι ήταν μια γυναίκα που έκανε χρήση, ήταν πρεζόνι. Αλλά ήταν και ο γιος μου χρήστης και για αυτό ταιριάζανε. Αλλά δεν πιστεύαμε να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Σίγουρα υπάρχουν συνεργοί, αποκλείεται η σύντροφός του να το έκανε από μόνη της”, είπε αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμένου Κώστα Σιαμήτρα
Αναφορικά με το γιο που είχε αποκτήσει ο 58χρονος με την 34χρονη υποστήριξε ότι μπορεί η Πρόνοια μπορεί να πάρει το παιδί. Μάλιστα ο πατέρας του άτυχου Κώστα να γίνει εξέταση DNA και στα δύο παιδιά για να επιβεβαιωθεί ότι ήταν του γιου του.
“Δεν την ενδιέφερε καθόλου, έπαιρνε ένα μηχανάκι και έβγαινε στο χωριό, έκανε βόλτες, ψώνιζε“, λέει ο πατέρας του θύματος σχετικά με τη σχέση που είχε η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 58χρονου.
Τι ομολόγησε η 34χρονη
Η 34χρονη φέρεται να ομολόγησε, το προηγούμενο 24ωρο, στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης ότι κατά τη διάρκεια καβγά απώθησε τον 58χρονο, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στο πάτωμα και να χτυπήσει στο κεφάλι. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, μετέφερε το άψυχο σώμα του άνδρα στην αυλή του σπιτιού τους όπου το έθαψε.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σημείο που υπέδειξε ως τόπο ταφής της σορού, αστυνομικοί εντόπισαν – σε βάθος περίπου μισού μέτρου – ανθρώπινα οστά τα οποία περισυνέλεξαν και εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης για ταυτοποίηση.
Ο 58χρονος αγνοείτο από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, όταν η 34χρονη – η οποία διανύει τον 6ο μήνα της κύησής της και είναι μητέρα ενός 3χροου παιδιού που απέκτησε με τον θανόντα – είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Δίον – Ολύμπου. Καταθέτοντας στους αστυνομικούς που ερευνούσαν όλο αυτόν τον καιρό την υπόθεση, αρνείτο οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση του συντρόφου της.
Όταν κλήθηκε όμως χθες να δώσει νέα (συμπληρωματική) κατάθεση φαίνεται πως περιέπεσε σε αντιφάσεις με συνέπεια να “σπάσει” και να ομολογήσει ότι η εξαφάνιση ήταν τελικά έγκλημα που διέπραξε η ίδια.