«Οι πυρκαγιές αναγκάζουν εκατοντάδες Βρετανούς παραθεριστές να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία τους και να περπατήσουν 6 χιλιόμετρα με ζέστη 35 βαθμών Κελσίου»
Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής ιστοσελίδας της Daily Mail είναι αυτή την ώρα η «καλοκαιρινή κόλαση» των χιλιάδων τουριστών στη Ρόδο, που εγκατέλειψαν άρον άρον τα τρία ξενοδοχεία που τυλίχτηκαν στις φλόγες της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς που καίει στο νησί εδώ και 5 ημέρες.
«Οι πυρκαγιές αναγκάζουν εκατοντάδες Βρετανούς παραθεριστές να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία τους και να περπατήσουν 6 χιλιόμετρα με ζέστη 35 βαθμών Κελσίου – προκαλώντας πλημμύρα παραπόνων σε εταιρείες διακοπών» γράφει η εφημερίδα.
To «spicynews12.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
Πηγή: skai.gr
To «spicynews12.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

![«Θα στη στήσω και θα σε σακατέψω»: Οδηγός λεωφορείου εκτός ελέγχου απειλεί ηλικιωμένο επιβάτη – Σοκαριστική επίθεση [βίντεο]](https://spicynews12.eu/wp-content/uploads/2026/08/leoforeio-markopoylo-120x86.jpg)


![«Θα στη στήσω και θα σε σακατέψω»: Οδηγός λεωφορείου εκτός ελέγχου απειλεί ηλικιωμένο επιβάτη – Σοκαριστική επίθεση [βίντεο]](https://spicynews12.eu/wp-content/uploads/2026/08/leoforeio-markopoylo-350x250.jpg)



