• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Monday, June 23, 2025
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • Ελλάδα
  • Θρησκεία
  • Gossip
  • Κόσμος
  • Υγεία
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Συνταγές
  • Stories
  • Διατροφή
No Result
View All Result
spicynews12
spicynews12
No Result
View All Result

Ραφήνα: Ισόβια για τους δολοφόνους ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – «Να σαπίσουν στη φυλακή»

29 June 2022
in ΔΙΑΦΟΡΑ
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Ξεσπά η μητέρα του άτυχου άνδρα στο protothema.gr ζητώντας την καταδίκη των δύο 24χρονων που ενεπλάκησαν στο έγκλημα – Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ένω έχουν ταυτοποιηθεί και οι υπόλοιποι τρεις της παρέας – Πώς προήλθε ο θάνατός του –  Συγκλονίζει ο φίλος του αδικοχαμένου 42χρονου

Την ισόβια κάθειρξη των δολοφόνων του παιδιού της ζητά η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από δύο 24χρονους στη Ραφήνα. Με όση δύναμη της έχει απομείνει η μητέρα του άτυχου άνδρα ξεσπά στο protothema.gr: «Φώναζα να πιαστούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου και τώρα να δικαστούν και να σαπίσουν στη φυλακή. Αν πήγαινε και το άλλο παιδί μου μαζί με τον αδερφό του εκείνο το βράδυ, ίσως και να το σκότωναν κι αυτό. Δεν μπορώ να μιλήσω, σεβαστείτε τον πόνο μας».

Από την πρώτη στιγμή η μητέρα του 42χρονου ζητούσε να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού της και τώρα που οι δύο δράστες συνελήφθησαν θα βροντοφωνάζει μέχρι να μπουν ισόβια. Την ίδια στιγμή οι 24χρονοι αλβανικής καταγωγής, πέρασαν χθες την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

VIRALΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Ιουνίου

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Ιουνίου

21 June 2025
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουνίου

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουνίου

20 June 2025

Η σύλληψή τους έγινε χθες τα ξημερώματα στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τους δράστες να ομολογούν τον άγριο ξυλοδαρμό του 42χρονου. Ήδη από το απόγευμα της Κυριακής, όταν και έγινε γνωστό πως ο άτυχος νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, έγιναν οι πρώτες κλήσεις μαρτύρων για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα της Ραφήνας. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλεξαν καταθέσεις από το μπαρ, καθώς και υλικό από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού που κατέγραψε τη διαφυγή των δραστών και έτσι οδηγήθηκαν στα ίχνη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο 24χρονοι, μετά τον φονικό καβγά, βγήκαν στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, επιβιβάστηκαν σε ένα μπλε τζιπ και εξαφανίστηκαν. Όπως είπαν οι δύο δράστες, στον καβγά ενεπλάκησαν συνολικά πέντε άτομα, αλλά εκείνοι χτύπησαν τον 42χρονο με τους υπόλοιπους της παρέας να μη συμμετέχουν άμεσα στον ξυλοδαρμό.

Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει και τους υπόλοιπους τους παρέας ενώ, παράλληλα, διερευνούν ποιος από τους δύο 24χρονους ήταν αυτός που κατάφερε το θανάσιμο χτύπημα στο κεφάλι του θύματος. Ο θάνατός του εκτιμάται πως προήλθε από τη μπουνιά που δέχθηκε στο κεφάλι με τη σιδερογροθιά του ενός δράστη και την πτώση στο κράσπεδο. Ωστόσο, το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα κάνει τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του θύματος θα δείξει πώς κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Ως έναν ήσυχο άνθρωπο που δεν δημιουργούσε προβλήματα περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής της Ραφήνας τον 42χρονο, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από πέντε νεαρούς το βράδυ του Σαββάτου.Ο άτυχος άνδρας ήταν κάτοικος Μαραθώνα και σύχναζε στο μπαρ που ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς. Ήταν καλό παιδί, όπως λένε όσοι τον γνώριζαν, δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα.

«Το μάθαμε και εμείς από κοινούς γνωστούς, κυκλοφορούσε εδώ πέρα στη Ραφήνα, έτρωγε και καθόταν ήσυχα. Τώρα, τι έγινε εκείνο το βράδυ, δεν ήμασταν μπροστά. Μπορεί να είχαν πιει κανένα ποτό παραπάνω. Πάντως, απ’ ό,τι ξέρουμε δεν δημιουργούσε προβλήματα» αναφέρει κάτοικος της περιοχής. Συγκλονίζει η ανάρτηση στο Facebook ενός φίλου του 42χρονου άντρα, ο οποίος ξεσπά για τον άδικο χαμό του φίλου του.

«Κι έρχεται το Σαββατόβραδο ,φοράς τα καλά σου , τα αρώματα σου , βάζεις το πιο ωραίο χαμόγελο σου και βγαίνεις έξω για να ξεχάσεις όλης της βδομάδας την μαυρίλα !
Έτσι έκανε και ο Δημητρης χθες…
Βγήκε να πιει το ποτό του και ήταν τελικά το τελευταίο του…
Γιατί κάποιοι μάγκες…. γούσταραν καυγά…. Γούσταραν να το παίξουν άντρες και αρσενικά .Ήπιαν τα ποτάκια τους και έχασαν τον έλεγχο από το τίποτα για το τίποτα….
Και ο Δημήτρης δεν τους μέτρησε καλά… δεν πίστεψε πως θα του τη στήσουν λίγο πιο έξω από το μαγαζί που διασκέδαζε.
Μα ποιος να το σκεφτεί ότι το τίποτα θα προκαλούσε τόσο πόνο;;
Με έναν λογόφερε, πέντε τον περίμεναν στη γωνία..
Αντρίκειο ναι;;;
Ένας με πέντε…
Μάγκες…απ αυτούς που δεν πρόλαβε το τραίνο να πατήσει.
Τον χτύπησαν τόσο πολύ που σήμερα ο Δημητρης έφυγε….
Ένα νέο παιδί , ένα παιδί ήσυχο και αγαπητό σε όλους …
Κι αυτοί οι μάγκες θα αράζουν σε κάποια παραλία πίνοντας μπύρες … κι αυτή η μάνα ετοιμάζει τα καλά ρούχα του Δημήτρη… το γαμπριάτικο κοστούμι…Να τον αποχαιρετήσει ….
Γιατί κάποιοι χθες…. Την είδαν κάπως … γιατί κάποιοι χθες δήλωσαν άντρες ….
Γιατί κάποιοι χθες πήραν μια ζωή και ίσως να μην το ξέρουν …
Ελπίζω μόνο και εύχομαι ολόψυχα να βρεθούν και να πληρώσουν όπως πρέπει….
Και να το δουν και σαν μάθημα κάποιοι άλλοι μάγκες πως …. Αν δεν μπορείς το ποτό ρε φίλε …πιες χυμό ….
Αντίο φιλαράκι μουυυυ Δημήτρη….
Και συγχώρα αυτόν τον κόσμο για την κατάντια του ….»

πηγη protothema.gr

To «spicynews12.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK
Previous Post

Παρουσιάστρια podcast του BBC πέθανε σε ηλικία 40 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο

Next Post

Χαλάνδρι: Ο 18χρονος Παναγιώτης “έσβησε” στην άσφαλτο λίγο πριν μάθει τους βαθμούς στις Πανελλήνιες – Η “μοιραία” κόντρα

Related Posts

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Ιουνίου
ΔΙΑΦΟΡΑ

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21 Ιουνίου

21 June 2025
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουνίου
ΔΙΑΦΟΡΑ

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 20 Ιουνίου

20 June 2025
Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό κρύβει παγίδες για τα 12 ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις
ΔΙΑΦΟΡΑ

Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό κρύβει παγίδες για τα 12 ζώδια – Αναλυτικές προβλέψεις

20 June 2025
Next Post

Χαλάνδρι: Ο 18χρονος Παναγιώτης “έσβησε” στην άσφαλτο λίγο πριν μάθει τους βαθμούς στις Πανελλήνιες – Η “μοιραία” κόντρα

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό και 4 τραυματίες - Σκληρές εικόνες

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2020 SpicyNews

No Result
View All Result
  • Home
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© 2020 SpicyNews