Σε ηλικία μόλις 32 ετών, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής Σωκράτης Ευαγγέλου έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και την αθλητική κοινότητα. Η κηδεία του θα τελεστεί στη Λάρισα, όπου ζουν οι γονείς του.
Ο Ευαγγέλου, ένας ταλαντούχος σέντερ φορ με ύψος 1,90 μ., είχε διαγράψει μια αξιόλογη πορεία τόσο στο ελληνικό όσο και στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Στην καριέρα του, είχε φορέσει τις φανέλες της Ελλάς Μονάχου, του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, του Εργοτέλη, του Τυρνάβου, του Ερμή Ζωνιανών, του ΑΟ Χανιά και της ΑΕ Καραϊσκάκης.
Τα τελευταία χρόνια, αν και η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο είχε γίνει ερασιτεχνική, εργαζόταν ως γυμναστής στη Γερμανία. Σύμφωνα με το soccerbase, λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του, είχε αισθανθεί δυσφορία και πόνο στο στήθος. Παρά τις εξετάσεις που δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο.
Η απώλειά του αποτελεί ένα τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τους οικείους και τους φίλους του, ενώ η κηδεία του θα γίνει στη Λάρισα, κοντά στους δικούς του ανθρώπους.
Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση είναι πως, σύμφωνα με το soccerbase.gr, λίγες ημέρες πριν είχε παραπονεθεί για αδιαθεσία και πόνο στο στήθος. Είχε επισκεφθεί νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.