• ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Friday, June 27, 2025
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • Ελλάδα
  • Θρησκεία
  • Gossip
  • Κόσμος
  • Υγεία
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • Συνταγές
  • Stories
  • Διατροφή
No Result
View All Result
spicynews12
spicynews12
No Result
View All Result

Συγκλονίζει ο Καλλιάνος για τη μάχη του αδελφού του με τον κορονοϊό: «Έκλαιγα σαν μικρό παιδί»

27 January 2021
in ΔΙΑΦΟΡΑ
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

VIRALΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια: Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 26 Ιουνίου

Ζώδια: Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 26 Ιουνίου

26 June 2025
Κώστας Λεφάκης: 4 ζώδια «σκίζουν» – Μήπως είστε ένα από αυτά;

Κώστας Λεφάκης: 4 ζώδια «σκίζουν» – Μήπως είστε ένα από αυτά;

25 June 2025

Συγκλονίζει ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό ο αδελφός του. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο αδελφός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και δύσπνοια. Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στον οργανισμό του. “Προχθές δεν πήγαινε καλά. Δεν έπεφτε ο πυρετός για 10η μέρα και ο κορεσμός του οξυγόνου του συνεχώς μειωνόταν. Χθες και σήμερα είναι ελαφρώς καλύτερα. “Άκουσε” καλύτερα ο οργανισμός του στην αλλαγή του “κοκτέιλ” αντιβιώσεων που του έδωσαν” περιγράφει. Ο Γιάννης Καλλιάνος τόνισε ότι είναι θυμωμένος με τους αρνητές της μάσκας και όσους δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κορονοϊός.

“Εύχομαι κάνεις άνθρωπος στον κόσμο να μην ξαναπεράσει αυτή τη στεναχώρια και την αγωνία που βιώνει η οικογένεια μου και η δική του αυτές τις μέρες. Προχθές έκλαιγα μόνος μου σαν μικρό παιδί γιατί τον πήρα τηλέφωνο και λαχάνιαζε για να μου πει έστω και μια λέξη. Μου είπε ότι δεν πάει καλά και ότι φοβάται πολύ. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βοηθήσω, ούτε καν να πάω να τον δω” αναφέρει.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει:

“Προσπάθησα να μη μιλήσω όλες αυτές τις μέρες γιατί ψυχολογικά δεν είμαι καθόλου καλά αλλά ο θυμός μου είναι μεγάλος προς τους αρνητές της μάσκας και όλους όσοι πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός.

Ο αδερφός μου νοσηλεύεται εδώ και μέρες με κορονοϊό, με παροχή οξυγόνου λόγω έντονης δύσπνοιας, με 40 πυρετό για αρκετές ημέρες, με πνευμονία και τραχειοβρογχίτιδα, με 2 ενδοφλέβιες αντιβιώσεις, με ενδοφλέβια κορτιζόνη και ενέσεις ινσουλίνης γιατί απορρυθμίστηκε εκτός των άλλων και το σάκχαρο του. Επίσης έχει και υγρό στην καρδιά λόγω της λοίμωξης. Ο βήχας είναι έντονος και δεν μπορεί χωρίς το οξυγόνο να κάνει βήμα διότι λαχανιάζει στο δευτερόλεπτο.
Προχθές δεν πήγαινε καλά. Δεν έπεφτε ο πυρετός για 10η μέρα και ο κορεσμός του οξυγόνου του συνεχώς μειωνόταν. Χθες και σήμερα είναι ελαφρώς καλύτερα. “Άκουσε” καλύτερα ο οργανισμός του στην αλλαγή του “κοκτέιλ” αντιβιώσεων που του έδωσαν.

Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς που κάνουν τα πάντα! Να τους έχει ο Θεός καλά, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω! Να τους δίνει δύναμη ο Θεός να σώζουν καθημερινά χιλιάδες ζωές σε όλο τον κόσμο. Είμαι σε καθημερινή επαφή μαζί τους και με ενημερώνουν κάθε 8 ώρες για την κατάσταση της υγείας του. Μου λένε ότι περάσαμε την “ανηφόρα” αλλά ότι θα αργήσει πολύ για να συνέλθει πλήρως.
Εύχομαι κάνεις άνθρωπος στον κόσμο να μην ξαναπεράσει αυτή τη στεναχώρια και την αγωνία που βιώνει η οικογένεια μου και η δική του αυτές τις μέρες. Προχθές έκλαιγα μόνος μου σαν μικρό παιδί γιατί τον πήρα τηλέφωνο και λαχάνιαζε για να μου πει έστω και μια λέξη. Μου είπε ότι δεν πάει καλά και ότι φοβάται πολύ. Ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βοηθήσω, ούτε καν να πάω να τον δω. Ήταν πολύ τρομαγμένος, σε ένα δωμάτιο μαζί με ένα άλλο παιδί και δίνανε τη μάχη μαζί. Ευτυχώς βελτιώνονται και οι δύο τους πολύ αργά αλλά σταθερά.
Είναι τραγικό αυτό που ζούμε με την πανδημία.
Σας παρακαλώ πολύ να προσέχετε, δεν φαντάζεστε πόσα παράλληλα προβλήματα δημιουργεί ο κορονοϊός από τη στιγμή που θα χρειαστεί κάποιος να νοσηλευτεί.
Εμβολιαστείτε όταν έρθει η ώρα σας. Προσέξτε, φορέστε μάσκες, μην ξεχνάτε ούτε δευτερόλεπτο να είστε υπεύθυνοι. Σας ικετεύω, το ζω από κοντά!
Ας έρθει να μου μιλήσει εκείνη η κυρία που πατούσε τις μάσκες έξω από το Σύνταγμα και όλοι οι άλλοι που ήταν μαζεμένοι γύρω της και χειροκροτούσαν. Έχω να τους εξηγήσω πολλά! Όλοι εσείς που είστε αρνητές θα σας παρακαλέσω να σοβαρευτείτε!
Είναι ένας εφιάλτης αυτός ο ιός. Να είστε υπεύθυνοι και να προστατεύετε τους εαυτούς σας και τους δικούς σας ανθρώπους σας παρακαλώ πάρα πολύ.
Όλοι εσείς οι αρνητές ελάτε μια μέρα να καλέσουμε στο τηλέφωνο τον αδερφό μου για να δείτε πως μιλάει. Θα σας κοπεί ο τσαμπουκάς και η εξυπνάδα δια παντός…
Ευχαριστώ τους γιατρούς και το Θεό…”

To «spicynews12.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK
Previous Post

Βόλος: Ένα…μπακλαβαδάκι οδήγησε σε αλλεργικό σοκ και ανακοπές καρδιάς το 9χρονο κορίτσι

Next Post

Πάμε για Lockdown τουλάχιστον μέχρι τέλη Φεβρουαρίου

Related Posts

Ζώδια: Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 26 Ιουνίου
ΔΙΑΦΟΡΑ

Ζώδια: Τι λένε οι προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 26 Ιουνίου

26 June 2025
Κώστας Λεφάκης: 4 ζώδια «σκίζουν» – Μήπως είστε ένα από αυτά;
ΔΙΑΦΟΡΑ

Κώστας Λεφάκης: 4 ζώδια «σκίζουν» – Μήπως είστε ένα από αυτά;

25 June 2025
Μόνο μία φορά τη δεκαετία: 2 ζώδια περνούν τώρα την πιο λαμπερή τους φάση, σύμφωνα με αστρολόγο
ΔΙΑΦΟΡΑ

Μόνο μία φορά τη δεκαετία: 2 ζώδια περνούν τώρα την πιο λαμπερή τους φάση, σύμφωνα με αστρολόγο

24 June 2025
Next Post

Πάμε για Lockdown τουλάχιστον μέχρι τέλη Φεβρουαρίου

«Οι γιοι μου έχουν πάντα σερβιέτες μαζί τους για να βοηθούν τις φίλες τους αν χρειαστεί»

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2020 SpicyNews

No Result
View All Result
  • Home
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

© 2020 SpicyNews