Ο Ροντινέι διανύει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της καριέρας του και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και εκτός γηπέδων.
Τυπάρα ο Ροντινέι!
Ο Βραζιλιάνος παίκτης του Ολυμπιακού απολαμβάνει λίγες μέρες χαλάρωσης πριν από την τελική ευθεία της σεζόν, με τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΟΦΗ να περιμένει τους – ήδη πρωταθλητές και μαθηματικά – Ερυθρόλευκους. Μέσα στο εορταστικό κλίμα του Πάσχα, ο Ροντινέι δημοσίευσε στο Instagram ένα απολαυστικό και χιουμοριστικό βίντεο, συνοδευόμενο από πασχαλινές ευχές.
View this post on Instagram
«Καλημέρα, καλημέρα! Φρεντάκι» λέει ο «Ρόντι» κρατώντας το ποτήρι με τον αγαπημένο του φρέντο, και στη συνέχεια εύχεται με τα… βραζιλιάνικα ελληνικά του: «Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους».
Ενώ, κλείνοντας, εκμυστηρεύεται στους φανς του: «Είμαι κουρασμένος φίλε».
View this post on Instagram
Λίγο αργότερα μάλιστα, ο αγαπημένος της ερυθρόλευκης εξέδρας ανέβασε και μία φωτογραφία με το «κολλητάρι» του, Τσικίνιο, φορώντας μάλιστα και οι δύο, τη συλλεκτική φανέλα του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια. Και στη λεζάντα έγραψε – αυτή τη φορά σε «greeklish»: Καλό Πάσχα οικογένεια Ολυμπιακάρα!