Τραγικός είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στην περιοχή της Φυλής, στην οδό Ιάσμου, το πρωί της Κυριακής (16/2).
Ειδικότερα, νεκρός ανασύρθηκε ένας 15χρονος ενώ άλλοι τρεις που ενεπλάκησαν στο τροχαίο είναι τραυματισμένοι, με τον έναν μάλιστα να έχει χάσει το κάτω άκρο του.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση του ΕΚΑΒ, καθώς στο σημείο έφθασαν τέσσερα ασθενοφόρα (εκ των οποίων μια Κινητή Ιατρική Μονάδα). Τα δύο άτομα διακομίστηκαν στο «Αττικό» και τα άλλα δύο στον «Ευαγγελισμό».
Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15/2) στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, στη διασταύρωση Αμουρίου.
Στο ένα όχημα επέβαινε ένα ανδρόγυνο, με τον 59χρονο οδηγό του να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τραυματισμένη και σε κατάσταση σοκ ανασύρθηκε η σύζυγός του.
Το δεύτερο ΙΧ οδηγούσε ένας άνδρας, ηλικίας 35 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε από τη σφοδρή σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία της Λαμίας.
Ο δρόμος Λαμίας – Καρπενησίου έκλεισε για πάνω από μισή ώρα, σημειώνοντας μεγάλο μποτιλιάρισμα και προς τις δύο κατευθύνσεις το βράδυ του Σαββάτου.