ΕΛΛΑΔΑ

17χρονη διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ: «Δεν είχα επαφή με τον κόσμο αλλά κάποιες παραισθήσεις» (Video)

Η 17χρονη Ιωάννα μιλά πρώτη φορά για τον γολγοθά που πέρασε

H περιπέτεια της συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, αφού η νεότερη ασθενής με κορωνοϊό στη χώρα, νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Η 17χρονη Ιωάννα, μιλά για όλα αυτα που πέρασε, τονίζοντας πως δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Χωρίς να έχει κανένα υποκείμενο νόσημα, έμεινε 20 μέρες διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. «Είχα γυρίσει από μία προπόνηση και εγώ ένιωθα πολύ καταβεβλημένη και κουρασμένη και την επόμενη μέρα ανέβασα δέκατα. Μετά είχα πυρετό 40 – 40,5 και δεν έπεφτε», λέει στο OPEN.

Η κλινική της εικόνα την έκτη ημέρα νοσηλείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Ανήμερα Δεκαπενταύγουστου διασωληνώθηκε.

«Όταν ήμουν διασωληνωμένη, έβλεπα εφιάλτες, στην ουσία, δεν είχα επαφή με τον κόσμο, αλλά όταν ξύπνησα και μετά, επειδή μου είχαν χορηγήσει ήδη πάρα πολλά φάρμακα, οπότε ο οργανισμός μου ήταν γεμάτος με φάρμακα και αυτό μου προκάλεσε κάποιες παραισθήσεις και ήμουν… μισή – μισή.

Μισή έβλεπα πράγματα που δεν υπήρχαν, μισή έβλεπα τα φυσιολογικά», λέει και συγκλονίζει η 17χρονη Ιωάννα που έδωσε μάχη με τον κορωνοϊό

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button