ΚΟΣΜΟΣ

24χρονη αυτοκτόνησε εξαιτίας του δεύτερου lockdown!

Δεν άντεξε την ψυχολογική πίεση!

Το Βέλγιο παρακολουθεί παγωμένο τις πληροφορίες που έρχονται από την αυτοκτονία της 24χρονης κομμώτριας στη Λιέγη, εξαιτίας του δεύτερου lockdown.

Το Βέλγιο έχει χτυπηθεί από το δεύτερο κύμα της πανδημίας και ανάγκαστηκε να πάρει δραστικά μέτρα κλείνοντας εστίαση και επιχειρήσεις.

Όμως το χαμογελαστό κορίτσι από τη Λιέγη δεν άντεξε τις οικονομικές συνέπειες, αφού ειχε ανοίξει την επιχείρησή της τον Αύγουστο και οι υποχρεώσεις ακι τα χρέη έτρεχαν ενώ η ίδια ανγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή της μετά τα νέα μέτρα.

Σύμφωνα με τους οικείους της, δεν άντεξε το γεγονός ότι την έκριναν «μη απαραίτητη». Με την ενέργειά της αναδείχθηκε σε σύμβολο της απελπισίας μπροστά στην πανδημία.

Χιλιάδες Βέλγοι καταφθάνουν έξω από το κομμωτήριο της και αφήνουν ένα λουλούδι, ακόμα και από μακρινές πόλεις σπάζοντας τους περιορισμούς, ως ένδειξη προς τη κυβέρνηση να λάβει μέτρα ανακούφισης προς τους πληγέντες από τα συνεχόμενα μέτρα.

Έστίαση και λιανεμπόριο έχουν δει τα εισοδήματα τους να εξανεμίζονται, και κόποι μιας ζωής να χάνονται, ζητώντας άμεση βοήθεια από τη κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button