ΕΛΛΑΔΑ

Αχιλλέας Μπέος: «Εχουν κι έναν μαλ@@@ εκεί που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης»

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στους Σταγιάτες και το θέμα της ιδιωτικοποίηση του νερού τους, αλλά και στην χλωρίωση του νερού της πηγής τους, Κρύα Βρύση.

Εκεί ο Αχιλλέας Μπέος, γνωρίζοντας μάλιστα, πως η συνέντευξή του, μαγνητοσκοπείτε και μεταδίδεται ζωντανά είπε μεταξύ άλλων:

«Έρχονται αυτοί οι μπαχαλάκηδες, κάτι τύποι περίεργοι -παναγία βοήθα- που δίνουν συνεντεύξεις και λένε να κάνουμε διαβούλευση με την επιστημονική τους ομάδα. Ποιες γνώσεις έχουν; Αυτοί είναι που δημιουργούν προβλήματα στην εξέλιξη του τόπου μας γιατί οι προηγμένες χώρες κάνουν χρόνια καύση απορριμμάτων. Ας έρθουν οι επιστήμονες τους. Εγώ αυτούς τους 40 χαβαλέδες, τους κοπρίτες, δεν τους νομιμοποιώ.

Είναι 40 – 50 άτομα με κάτι μαύρες σημαίες, που έχουν μάθει να κάνουν τον πού@@ με ξένο κώ@@… Έχουν κι έναν μαλ@@ εκεί που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης και τους υποστηρίζει. Επάγγελμα τραγουδιστής λέει. τι τραγουδάει δεν ξέρουμε, αλλά είναι αρνητική νότα…».

Ο τρόπος που χρησιμοποιεί και οι χαρακτηρισμοί είναι ανάρμοστοι και έχουν προκαλέσει θύελλα στους καλλιτέχνες και στα σόσιαλ μίντια.

Δείτε το βίντεο απο το 15ο λεπτό κ μετά

https://youtu.be/-LJkFrOAN4w

ΠΗΓΗ : True.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button