ΕΛΛΑΔΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Θέλετε τον χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και να χρεοκοπήσετε;» (Video)

Άδωνις Γεωργιάδης: Απευθυνόμενος σε καταστηματάρχη, ο Υπουργός Ανάπτυξης τον ρώτησε το εξής: «Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε;». Παράλληλα, με μελανά χρώματα περιέγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, την κατάσταση που μπορεί να διαμορφωθεί στην οικονομία τον χειμώνα, αν η χώρα βρεθεί στη δίνη ενός νέου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, και αναγκαστεί σε lockdown υπό το βάρος της μετάλλαξης Δέλτα.

«Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας το πρωί στο OPEN και απευθυνόμενος σε επιχειρηματίες εστίασης για τους μεικτούς και αμιγείς χώρους, ρώτησε: «Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια που δεν υπάρχουν και λεφτά να χρεοκοπήσετε ή όχι; Αντί να φωνάζετε σε εμάς, να βάλετε τους καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις να πάνε να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, να μην έχουμε πανδημία τον χειμώνα».

«Εγώ φταίω που δεν πάει ο άλλος να εμβολιαστεί; Ούτε εσείς ούτε εγώ ούτε ο επιχειρηματίας φταίει. Ο ιός είναι μια πραγματικότητα που γεννήθηκε στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πείσω τον καθένα, ούτε κηδεμόνας είμαι ούτε τίποτα» πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button