ΕΛΛΑΔΑ

“Αγάπη μου… με άφησες νωρίς”

“Αγάπη μου… με άφησες νωρίς”

Σπαραγμός για την αγαπημένη του που έφυγε νωρίς. Τα λόγια του συγκλονίζουν: “Θα ρθω να σε βρω και θα είσαι το ίδιο χαμογελαστή και αναλλοίωτη, το ίδιο όμορφη, δείγμα της ομορφιάς θα είσαι πάντα μωρό μου, καλή ανάπαυση στην ομορφότερη γωνία του παραδείσου.”

Θρήνος στις Σέρρες – “Αγάπη μου… με άφησες νωρίς”

Η ανάρτηση του συζύγου της που συγκλονίζει

“Βαγγελίτσα μου, με άφησες νωρίς Αγάπη μου, έμαθα την καλοσύνη στο πρόσωπό σου και είδα τις πόρτες του παραδείσου στο χαμόγελό σου που δεν έλειπε ποτέ, κορίτσι μου έφυγες και άφησες τόσα κενά, αχ θεέ μου πόσο πονάει ο χωρισμός σου,

πόσο θλιβερή είναι η απουσία σου, δεν έχω άλλα δάκρυα αγάπη μου, νωρίς μας άφησες κορίτσι μου θα ρθω να σε βρω και θα είσαι το ίδιο χαμογελαστή και αναλλοίωτη, το ίδιο όμορφη, δείγμα της ομορφιάς θα είσαι πάντα μωρό μου, καλή ανάπαυση στην ομορφότερη γωνία του παραδείσου”.nassosblog.gr

Θρήνος – Νεκρός στα 41 του ο επιχειρηματίας Απόστολος Αναστασίου

Θλίψη απο την είδηση του θάνατου του επιχειρηματία Αποστόλη Αναστασίου, σε ηλικία μόλις 41 ετών. Ο Τόλης βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλου του, ο οποίος τον βρήκε νεκρό, πεσμένο μπρούμυτα στο πάτωμα.

Ο θάνατός του σύμφωνα με πληροφορίες, αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Ο φίλος του σε πανικό ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και παράλληλα ενημερώθηκε και η Αστυνομία για το περιστατικό. Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγ. Αποστόλου του Νέου στον Άγιο Λαυρέντιο του Βόλου, σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω της επικρατούσας κατάστασης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button