ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικοί της oμάδας ΔΙΑΣ δώρισαν τηλεόραση σε ηλικιωμένη θύμα κλοπής

Ομάδα ΔΙΑΣ: Μία κίνηση ανθρωπιάς πραγματοποίησε η ομάδα ΔΙΑΣ. Η συγκεκριμένη ομάδα εδρεύει στην Βέροια. Τα μέλη της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή κίνηση. Ήταν μία κίνηση ανθρωπιάς, η οποία είχε σκοπό να βοηθήσει μία ηλικιωμένη γυναίκα. Συγκεκριμένα, η γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής. Το περιστατικό έλαβε χώρα εντός των ημερών του Πάσχα.

Κάποιοι έκλεψαν την τηλεόραση, η οποία κρατούσε συντροφιά στην ηλικιωμένη γυναίκα. Έτσι, εκείνη δεν έχασε ένα πολύτιμο «φίλο» για να περνά ευχάριστα την ώρα της. Έναν «φίλο», ο οποίος της έκανε παρέα στις δύσκολες και μοναχικές ώρες που περνούσε. Αυτό, διότι η ηλικιωμένη κυρία παρακολουθούσε διάφορα προγράμματα σε αυτή. Ήταν κάτι που της άρεσε και την ευχαριστούσε. Με λίγα λόγια, αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Η κυρία που διέθετε τηλεόραση, η οποία είχε κλαπεί από ασυνείδητους, δέχθηκε χέρι βοηθείας. Συγκεκριμένα, μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ από τη Βέροια. θέλησαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα που της παρουσιάστηκε. Έτσι, η συγκεκριμένη ομάδα αποφάσισε να της κάνει δώρο μια τηλεόραση για να της κρατά συντροφιά. Η ομάδα ΔΙΑΣ για άλλη μια φορά απέδειξε έμπρακτα τη στήριξή της στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

ΠΗΓΗ : True.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button