ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτό είναι Το ρόφημα σύμμαχος της επίπεδης κοιλιάς

Το αίσθημα του πρηξίματος το αντιμετωπίζουμε όλες και με το παρακάτω ρόφημα μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε σε σημαντικό βαθμό.

Είτε επέστρεψες από τις διακοπές, είτε ετοιμάζεις τώρα τη βαλίτσα σου για κάποιον προορισμό το μόνο σίγουρο είναι πως οι διατροφικές ατασθαλίες είναι μέρος της καθημερινότητάς σου. Το καλοκαίρι μπορεί να τρώμε λιγότερο λόγω ζέστης αλλά δεν είμαστε και τόσο προσεκτικές με το τι ακριβώς τρώμε. Τηγανιτά, αρκετά γλυκά και κάποια cocktails τα βράδια.

Το αίσθημα του πρηξίματος το αντιμετωπίζουμε όλες και με το παρακάτω ρόφημα μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε σε σημαντικό βαθμό. Πίνε το το πρωί με άδειο στομάχι, πριν το πρωινό σου γεύμα και απομάκρυνε τις τοξίνες από το σώμα σου. Δες τα υλικά και μην ξεχάσεις να προσθέσεις αρκετό πάγο στο ρόφημά σου για να είναι δροσερό.

Υλικά:

  • φακελάκι πράσινο τσάι βιολογικό
  • Άγρια μέντα βιολογική
  • Μέλι
  • Κανέλα Κεϋλάνης
  • Κουρκουμάς

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής. Το spicynews12.eu δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, άσκηση, διατροφή, εφαρμογή φαρμάκων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια που προκύπτει από την ανάγνωση ή την παρακολούθηση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

ΠΗΓΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button