ΕΛΛΑΔΑ

Big Brother: Πρόχειρη κατασκευή – Μέσα στα… φίδια έχει κατασκευαστεί το σπίτι

Το Big Brother επέστρεψε για τα καλά και μάλιστα σάρωσε στην πρεμιέρα του σε τηλεθέαση!

Εμείς με το “καλημέρα” του Big Brother βρεθήκαμε στο σπίτι του στο Μαρκόπουλο και “κόψαμε κίνηση”! Αυτό που μας έκανε άκρως αρνητική εντύπωση είναι το σημείο όπου έχει τοποθετηθεί το σπίτι! Και λένε πως έχει τοποθετηθεί διότι μιλάμε για προκάτ κατασκευές και από έξω δεν μπορείς να καταλάβεις ότι πρόκειται για σπίτι! Το μόνο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι προβολείς και ένας τοίχος με το σήμα του Big Brother που προεξέχει!

Το νέο σπίτι του Big Brother έχει κατασκευαστεί στο Μαρκόπουλο Αττικής, μια ανάσα από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και είναι προέκταση των ΚΑΠΑ Studios 2, όπου γινόταν γυρίσματα και για το J2US! Ωστόσο από την πίσω πλευρά του σπιτιού η εικόνα είναι τραγική!

Το Athensmagazine.gr βρέθηκε στο σημείο και σας αποκαλύπτει φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει πως μετά τον τοίχο του σπιτιού τα ξερά χόρτα ξεπερνούν τα 2 μέτρα και σίγουρα οι… αρκετά φίδια θα περιτριγυρίζουν τους 17 συγκατοίκους του ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Δείτε παρακάτω την αποκλειστική φωτογραφία του Athensmagazine.gr:

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν κατασκευάστηκε στο σπίτι τον περασμένο Φεβρουάριο το διπλανό οικόπεδο είχε καθαριστεί από τα χόρτα, όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, ωστόσο 5 μήνες μετά κανείς δεν ασχολήθηκε και το σημείο θυμίζει ζούγκλα.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button