ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός με τις θέσεις εργασίας στο νέο σούπερ μάρκετ Mere, νέα ανακοίνωση της εταιρίας

Εκατοντάδες αιτήσεις για το νέο σούπερ μάρκετ που ανοίγει στην Ελλάδα

Χαμός μέσα σε 24 ώρες με τις θέσεις εργασίας στα νέα σούπερ μάρκετ εκ Ρωσίας, Mere, που ανοίγει καταστήματα στην Ελλάδα και αναζητά προσωπικό. Το αντίπαλον δέος του LIDL, εξέδωσε νέα ανακοίνωση αναφέροντας ότι οι θέσεις έγιναν ανάρπαστες με αποτέλεσμα να μην γίνονται δεκτά άλλα email.

Εκλεισαν μέσα σε 24 ώρες οι θέσεις εργασίας για το νέο ρωσικό σούπερ μάρκετ Mere, το οποίο ζητούσε προσωπικό για τα καταστήματά του σε Λάρισα και Τρίπολη.

Η εταιρία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν μπορεί να δεχτεί άλλα βιογραφικά για θέσεις εργασίας, καθώς ήδη έδχουν σταλεί εκατοντάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΡΟΣΟΧΗ: Προς το παρόν, η MERE δεν δέχεται άλλα email για αιτήσεις εργασίας. Όταν ανοίξουν πρόσθετες θέσεις, θα ανακοινωθεί εδώ. Ευχαριστούμε», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η είδηση που κυκλοφόρησε προ ημερών είναι πως η αλυσίδα SVETOFOR, γνωστή στην ΕΕ ως ΜERE, προαναγγέλλει την είσοδό της στην ελληνική αγορά με το μήνυμα «σε λίγο καιρό μαζί σας» που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο.

Η αλυσίδα SVETOFOR, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.200 καταστήματα σε όλη την χώρα. Σήμερα ήδη λειτουργεί πολύ πέρα από τα σύνορά της, στην Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα και άλλες χώρες.

Η SVETOFOR επεκτείνεται σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ , Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες. Στην ΕΕ είναι γνωστή ως MERE.

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Σημειώνεται πως η MERE δραστηριοποιείται στον χώρο του hard discount και σχεδόν στο σύνολό της με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

[dikaiologitika]

Σχετικά Άρθρα

Back to top button