ΕΛΛΑΔΑ

Χάνει τη δουλειά του στη ΔΕΗ – Πρόστιμο «φωτιά» 30.000 ευρώ για τον 55χρονο που κακοποίησε βάναυσα τον σκύλο του

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ΔΕΗ και του επιβλήθηκε πρόστιμο 30 χιλιάδες ευρώ

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη και όχι μόνο από τη βάναυση κακοποίηση του σκύλου στα Χανιά από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είναι υπάλληλος της ΔΕΗ.

Ήδη, στον 55χρονο έχει βεβαιωθεί διοικητικό πρόστιμο των 30.000€

Στην πλατεία των Κουνουπιδιανών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/10 συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πολλούς Χανιώτες να ζητούν την καταδίκη του άνδρα που με βάρβαρο τρόπο κρέμασε τον σκύλο του και τού αφαίρεσε τα γεννητικά όργαν.

Όπως ενημέρωσε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσσα Μπομπολάκη θα ζητηθεί από την εισαγγελία η δικάσιμος να οριστεί εντός λίγων ημερών, να μη γίνουν δέκτες οι γνωστές αναβολές και η ποινή του να είναι χωρίς αναστολή, αφού λάβουν υπόψη τους οι δικαστές την σοβαρότητα του εγκλήματος και τις γενικότερες κοινωνικές προεκτάσεις, σε τυχόν άσκηση ενδίκου μέσου που θα ζητάει την αναστολή εκτέλεσης της περί μη αναστολής απόφασης.

Παρέμβαση Χατζηδάκη

Όπως αναφέρει το cretapost, για το συμβάν παρενέβη ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ να αντιμετωπίσει άμεσα το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει σε τέτοιες υποθέσεις.

Η απάντηση της ΔΕΗ ήταν άμεση καθώς ο συγκεκριμένος υπάλληλος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει δοθεί η εντολή να ξεκινήσουν οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button