ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Τσακωνόμασταν συχνά, με ειρωνευόταν» – Οι «δικαιολογίες» του 30χρονου για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς!

Το προφίλ της άτυχης 26χρονης Γαρυφαλλιάς στο facebook - Η αγάπη της για τα ζώα, τη φύση και ο κοινωνικός της προβληματισμός

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Τσακωνόμασταν συχνά, με ειρωνευόταν»! Αυτές ήταν οι «δικαιολογίες» του 30χρονου για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς!

«… Το τελευταίο διάστημα τσακωνόμασταν συχνά και οι καβγάδες ήταν έντονοι. Με ειρωνευόταν και με πρόσβαλλε κι αυτή ήταν η κυριότερη αιτία της έντασης μεταξύ μας. Αυτό έγινε και την ημέρα που ήμαστε μέσα στο αυτοκίνητο, προχθές. Αρχίζαμε να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε. Τράβηξα κατά λάθος το χειρόφρενο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το αμάξι βγήκε από το δρόμο».

Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος προσπάθησε να δικαιολογήσει το πώς έφτασε στο σημείο να σπρώξει την 26χρονη φίλη του από τα βράχια και να βρει το θάνατο στη Φολέγανδρο, σύμφωνα με την αστυνομική ρεπόρτερ Μίνα Καραμήτρου, όπου έφερε στο «φως» όσα υποστήριξε κατά την ανάκρισή του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πάντως, ο ιατροδικαστής ξεκαθαρίζει ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στο νερό κι ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός. Επίσης, οι κακώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της ήταν συμβατές με τις κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button