ΕΛΛΑΔΑ

Έγραφαν τον κόσμο γιατί δεν φορούσε σωστά τη μάσκα ενώ οι ίδιοι είχαν τη μύτη απ’ έξω

Το ζήσαμε κι αυτό. Μέσα στο κλίμα των κατασταλτικών μέτρων, λογικό είναι και τα κανάλια να δείχνουν περιπτώσεις παραδειγματικής τιμωρίας των παράνομων, για παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Μπλόκα της τροχαίας που γράφουν παραβάτες οι οποίοι κυκλοφορούσαν με τα οχήματα τους σπάζοντας την απαγόρευση, χωρίς να έχουν λόγο. Νέοι σε πλατείες. Θαμώνες των Εξαρχείων.
Συνήθως θέμα φυσικά η επιβολή προστίμων για μη σωστή χρήση της μάσκας. Στα λεωφορεία, στα καταστήματα σουπερμάρκετ, όπου τους βρούμε!

Με αυτό που μετέδωσε πριν από λίγο ο Alpha όμως δεν ξέρεις αν πρέπει να κλαις ή να γελάς. Συγκεκριμένα, Συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψε κλιμάκιο να ελέγχει πελάτες σουπερμάρκετ και να διαπιστώνει ότι ένας εξ’αυτών δεν φορούσε σωστά τη μάσκα. Με αποτέλεσμα, να του επιβληθεί πρόστιμο μπροστά στην κάμερα.

Αμέσως μετά, η κυρία που επέβαλε το πρόστιμο έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Μόνο που η ίδια δεν φορούσε σωστά τη μάσκα της! Δηλαδή η κυρία που επέβαλε πρόστιμα για μη σωστή χρήση μάσκας, έκανε η ίδια λάθος χρήση της μάσκας! Και τις έκανε μάλιστα μπροστά στην κάμερα!

Η επικεφαλής του κλιμακίου που έβαζε πρόστιμο επειδή πολίτες δεν φορούσαν σωστά τη μάσκα τους, δεν φορούσε η ίδια σωστά τη μάσκα της! Και μάλιστα μπροστά στην κάμερα!

Μόνο στην Ελλάδα αυτά…

Πηγή : newsbreak.gr

[via]

Σχετικά Άρθρα

Back to top button