ΕΛΛΑΔΑ

Eiναι Οριστικό- Mόλις Ανακοιvώθηκε: Aυτή Είvαι Η Ημερομηvία Που Avοίγουν Τα Σχoλεiα

Eiναι Οριστικό- Mόλις Ανακοιvώθηκε: Aυτή Είvαι Η Ημερομηvία Που Avοίγουν Τα Σχoλεiα

Η επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Είναι Οριστικό- Τι ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων. Το άνοιγμα σχολείων ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ενώ αναφερόμενη στην εστίαση είπε…

Η επίσημη ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Η τροφοδοσία self test των φαρμακείων θα γίνει σταδιακά.

Τέλος στην αγωνία γωνιών-μαθητών, αφού η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ανακοίνωσε πότε ανοίγουν τα σχολεία.

Το άνοιγμα σχολείων ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ενώ αναφερόμενη στην εστίαση είπε ότι υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη και θα γίνουν ανακοινώσεις.

«Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει αξιολόγηση για τα σχολεία, με προοπτική την έναρξη

λειτουργίας ορισμένων τάξεων στις 12 Απριλίου με χρήση του αυτοδιαγνωστικού οικιακού τεστ», όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, προαναγγέλοντας, μάλιστα, ότι την ίδια στιγμή θα επαναξιολογηθεί η λειτουργία πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων.

Σε ότι αφορά τα self test η κυρία Πελώνη αφού υπογράμμισε ότι ο σχετικό διαγωνισμός έγινε με διαφάνεια (υπέβαλαν προσφορές 31 εταιρείες και ο φάκελος κατατέθηκε στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον προσυμβατικό έλεγχο), τόνισε ότι η διάθεσή τους από τα φαρμακεία αναμένεται να ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα.

«Η τροφοδοσία των φαρμακείων θα γίνει σταδιακά με βάση τη ροή των προμηθειών. Κατά προτεραιότητα θα μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τα φαρμακεία οι μαθητές κάτω των 18 ετών και οι εκπαιδευτικοί.

Τα self test είναι βασικό εργαλείο για να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν τα σχολεία. Το συνολικό σχέδιο που αφορά το πλαίσιο για τα self test θα ανακοινωθεί αύριο», εξήγησε η ίδια…πηγή

Δείτε όλα όσα ανακοίνωσε στο παρακάτω βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Back to top button