ΕΛΛΑΔΑ

Επίδομα θέρμανσης: Μεγάλη “ανάσα” για τα νοικοκυριά

Επίδομα θέρμανσης: Αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν με ανυπομονησία τι θα γίνει με το επίδομα θέρμανσης αν το δικαιούνται και αν τελικά θα το πάρουν, ενώ κάποιοι άλλοι απορούν σχετικά με το τι ποσό θα λάβουν.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε συνέντευξη του στο τηλεοπτικό κανάλι του OPEN μίλησε σχετικά με το επίδομα θέρμανσης και τι θα γίνει τελικά με την πληρωμή του αλλά και ποιοι αναμένεται να το πάρουν.

Επίδομα θέρμανσης: Τις επόμενες ώρες η υπουργική απόφαση

Ειδικότερα πάνω από 100 εκατ. ευρώ θα διαμορφωθεί τελικά το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης, εκ των οποίων τα μισά θα καταβληθούν στα νοικοκυριά έως το τέλος του μήνα.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών (OPEN) τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί η υπουργική απόφαση με την οποία θα καθορίζεται το ποσό του επιδόματος που θα πιστωθεί απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Να σημειωθεί ότι οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης ανήλθαν σε 692.879 ενώ φέτος το επίδομα θέρμανσης που κυμαίνεται από 80 έως 650 ευρώ θα λάβουν και όσοι χρησιμοποιούν φυσικό αέριο αλλά και όσοι έχουν προμηθευτεί καυσόξυλα και pellet και κατοικούν σε οικισμούς με πληθυσμό έως 2.500 κατοίκους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button