ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 19χρονης: Είχε χωρίσει με 24χρονο λίγες μέρες πριν!

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τον εντοπισμό της 19χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στο Κορωπί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο πατέρας της αποκάλυψε στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα τις υποψίες του για την περίεργη εξαφάνισή της και κάνει δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Σύμφωνα με τους οικείους της, η Άρτεμις είναι ένα εσωστρεφές κορίτσι που δεν ανοίγεται εύκολα, ενώ φέρεται να είχε γνωρίσει πρόσφατα έναν 24χρονο μέσω Facebook. Μαζί του φέρεται να έβγαινε για κάποιο διάστημα, παρόλο που οι γονείς της διαφωνούσαν. Όμως λίγο καιρό αργότερα τους ανακοίνωσε τον χωρισμό της, κάτι που ανακούφισε τους γονείς της. Η ίδια, ωστόσο, στεναχωριόταν πολύ όπως αποκάλυψαν φίλες της.

Ο αδερφός της 19χρονης εκφράζει από την πλευρά του την ανησυχία ότι κάποιος την απήγαγε, αδυνατώντας να πιστέψει ότι έφυγε από μόνη της.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία

Την περασμένη Παρασκευή η Άρτεμις είπε στην οικογένειά της ότι πηγαίνει σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών της Παιανίας να κάνει αίτηση για δουλειά. Κάμερα ασφαλείας από μαγαζί του Κορωπίου την κατέγραψε να περπατά. Ήταν τρεις παρά τέταρτο μετά το μεσημέρι.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, η Άρτεμις φαίνεται να κατευθύνεται προς τη στάση, από όπου θα έπαιρνε λεωφορείο για τον προορισμό της. Μόνο που, σύμφωνα με τους δικούς της, στο παιχνιδάδικο δεν έφτασε ποτέ, ενώ δεν πήρε το λεωφορείο από την πλησιέστερη στο σπίτι της στάση.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει βγάλει χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό και πάνω της είχε μόνο 40 ευρώ.

Η αστυνομία σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τα ίχνη της κοπέλας έψαξε να βρει το τελευταίο στίγμα του κινητού της που εντοπίστηκε στην περιοχή της Παλλήνης. Οι αρχές ερευνούν τις τελευταίες της επαφές στα social media για να διαπιστώσουν με ποιον συνομιλούσε και αν κάποιος την παρότρυνε να τον συναντήσει στο συγκεκριμένο σημείο.

Για την εξαφάνιση της 19χρονης κοπέλας έχει σημάνει silver alert. Οι γονείς κάνουν έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να απευθυνθεί στην αστυνομία.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button