ΕΛΛΑΔΑ

Φωφη Γεννηματά: Στον «Ευαγγελισμό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά

Φωφη Γεννηματά: Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στον «Ευαγγελισμό» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της Φώφης Γεννηματά.

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή», έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σήμερα αναμένεται να επικοινωνήσουν οι υποψήφιοι στο ΚΙΝΑΛ για τις εσωκομματικές εκλογές, με τον Χάρη Καστανίδη να τάσσεται υπέρ του να «παγώσουν» οι διαδικασίες.

Η είδηση της νοσηλείας της Φώφης Γεννηματά και η επιβεβλημένη από τους γιατρούς απόφαση να αποσυρθεί από την προσπάθεια επανεκλογής της στην προεδρία του ΚΙΝΑΛ, σόκαρε ολόκληρο τον πολιτικό -και όχι μόνο- κόσμο της χώρας, που έσπευσε να συμπαρασταθεί στον αγώνα της. Η ίδια, μιλώντας στους στενούς της συνεργάτες, τους ζήτησε να αγωνιστούν για την ενότητα της παράταξης – όπως θα κάνει η ίδια όσο καιρό θα παραμείνει πρόεδρος και στη συνέχεια, ως βουλευτής. «Τώρα πρέπει να δώσω τη μάχη για την υγεία μου», φέρεται να τους είπε.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button