ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στα Γλυκά Νερά – Πώς ο σύζυγος κάλεσε το 100 με τα μάτια δεμένα;

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μπροστά στα μάτια του 11 μηνών μωρού της, και του 32χρονου συζύγου της που βρισκόταν στο χώρο δεμένος και φιμωμένος, ανίκανος να αντιδράσει.

«Δύο 24ωρα μετά από το φρικτό έγκλημα, οι δύο ειδικές ομάδες της αστυνομίας φαίνεται πως έχουν αρχίσει να κινούνται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, προκειμένου να φτάσουν στους δράστες. Έχουν βάλει στο κάδρο των ερευνών πέντε σκληρές ομάδες κακοποιών που δρούσαν στην περιοχή. Έχουν σχηματίσει το προφίλ των δραστών και λένε ότι πρόκειται για πολύ σκληρούς παραβατικούς, που διακρίνονται για την έλλειψη συναισθήματος και ενδέχεται να έχουν πάρει μέρος σε επιθέσεις σε ηλικιωμένους», σημείωσε η Άρια Καλύβα, δημοσιογράφος από το «Πρώτο Θέμα».

«Μου κάνει εντύπωση, το πώς ο άνθρωπος κάλεσε το 100, αν τα μάτια του ήταν δεμένα. Άρα κάτι άλλο συνέβη, και δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Έχουμε ένα σκληρό έγκλημα. Μια ληστεία, μπορεί να φτάσει πάντα στα άκρα. Δεν ξέρουμε πώς τους επέλεξαν οι δράστες. Σίγουρα είχαν κάνει προηγούμενες αυτοψίες στο χώρο, και γνώριζαν για τα χρήματα», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Θανάσης Κατερινόπουλος, επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ..

Πληροφορίες απο Mega

Σχετικά Άρθρα

Back to top button