ΚΟΣΜΟΣ

Φρικη: 23χρονος άρπαξε 11χρονη προσπάθησε να τη βιάσει και την σκότωσε

Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ουκρανία καθώς 23χρονος άρπαξε 11χρονη προσπάθησε να τη βιάσει, την σκότωσε και πέταξε το πτώμα σε υπόνομο!

Συγκεκριένα, ο 23χρονος Nikolay Tarasov την απήγαγε το 2019 λίγα λεπτά αφότου η μητέρα του κοριτσιού την είχε αφήσει στη σχολή μπαλέτου. Πήγε το κορίτσι στο σπίτι του, όπου προσπάθησε να τη βιάσει πριν τη χτυπήσει στο λαιμό με ένα σουβλί, καθώς αντιστεκόταν και πάλευε για τη ζωή της.

Στη συνέχεια ο δολοφόνος έβαλε στο κεφάλι της μια πλαστική σακούλα για να μην ακούγονται οι κραυγές πόνου της και τελικά πέταξε το άψυχο κορμί της σε έναν υπόνομο.

Χρειάστηκε μία εβδομάδα για να βρεθεί το πτώμα της 11χρονης. Ο 23χρονος καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης για απαγωγή, φόνο και απόπειρα βιασμού. Βίντεο μέσα από το δικαστήριο τον δείχνει να λέει ότι θα βάλει μόνος του τέλος στην υπόθεση.

Αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να κόψει τον λαιμό του, ενώ γύρω του ο κόσμος ουρλιάζει. Αστυνομικοί πέφτουν πάνω του, τον αφοπλίζουν, και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες η δίκη του συνεχίστηκε. Οι ανιχνευτές ψεύδους είχαν δείξει ότι οι γονείς του δολοφόνου ήξεραν τι είχε κάνει, αλλά το κράτησαν κρυφό.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button