ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έβαλαν τιμωρία σε 8χρονη να πηδάει σε τραμπολίνο για ώρες χωρίς νερό μέσα στη ζέστη και πέθανε

Ένα οκτάχρονο κορiτσι πέθανε αφού την ανάγκασαν να πηδάει στο τραμπολίνο για ώρες ως μέρος μιας σκληρής τιμωρίας.

Τιμώρησαν 8χρονη να πηδάει σε τραμπολίνο για ώρες χωρίς νερό μέσα στη ζέστη και πέθανε

Ένα οκτάχρονο κορiτσι πέθανε αφού την ανάγκασαν να πηδάει στο τραμπολίνο για ώρες ως μέρος μιας σκληρής τιμωρίας.

Ο 44χρονος Daniel Schwarz και η 34χρονη Ashley Schwarz από την Οντέσα του Τέξας, αντιμετωπίζουν κατηγορίες δολοφονίας αφού συνελήφθησαν τη Δευτέρα για το θάνατο του μικρού κοριτσιού.

Το νεαρό κορίτσι, Jaylin, βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του ζεύγους στις 29 Αυγούστου μετά από κλήση της αστυνομίας, αναφέρει το CBS7.

Ο Daniel και η Ashley Schwarz δεν ήταν οι βιολογικοί γονείς της Jaylin, αλλά ήταν οι κηδεμόνες του κοριτσιού, ανέφεραν οι συγγενείς της στο τοπικό τηλεοπτικό κατάστημα.

Είχαν αναγκάσει το κορίτσι να πηδήξει στο τραμπολίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα ως τιμωρία, λέει η αστυνομία και δεν της έδωσαν νερό παρά τις θερμοκρασίες που έφτασαν τους 43 βαθμούς Κελσίου στην επιφάνεια του εξοπλισμού του παιχνιδιού.

Δεν είναι σαφές γιατί το κορίτσι τιμωρήθηκε με τόσο σαδιστικό τρόπο.

“Η έρευνα αποκάλυψε ότι το 8χρονο παιδί είχε τιμωρηθεί και δεν του επιτράπηκε να φάει πρωινό και υποχρεώθηκε να πηδήξει στο τραμπολίνο χωρίς να σταματήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα”, επισήμανε η αστυνομία.

Η υψηλή θερμοκρασία στις 29 Αυγούστου έφτανε τους 37 βαθμούς Κελσίου, ανέφερε ο KWTX.

Αλλά η θερμοκρασία του τραμπολίνο ήταν περίπου 43 βαθμοί και το έδαφος ήταν περίπου 65 βαθμοί Κελσίου, ανέφεραν αξιωματικοί.

[hairt.gr]

Σχετικά Άρθρα

Back to top button