ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Βρέθηκε διαμελισμένο πτώμα σε ταράτσα fast food

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα βρέθηκε ξανά η αστυνομία της Νέας Υόρκης, καθώς μετά τον διαμελισμό του 33χρονου εκατομμυριούχου, βρέθηκε ακόμη ένα πτώμα κομμένο στη μέση, αυτή την φορά σε οροφή καταστήματος fast food!

Η σορός ήταν κομμένη στην μέση και εντοπίστηκε μέσα σε μια πλαστική σακούλα, όπως αναφέρει η New York Post. Μάλιστα, το άτομο που το εντόπισε βρήκε μόνο το μισό πτώμα, ενώ κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής που βρίσκεται το υπόλοιπο!

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει προχωρήσει στην σύλληψη του 18χρονου Ayame Stamoulis, ο οποίος κατηγορείται για δολοφονία.

Σε αυτή την ταράτσα εντοπίστηκε το διαμελισμένο πτώμα.
Οι Αρχές ερευνούν το πώς βρέθηκε εκεί.

Αυτό που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το πώς βρέθηκε το πτώμα στην οροφή του καταστήματος, με τις Αρχές να εκτιμούν πως έπεσε από κάποιο άλλο ψηλότερο σημείο.

«Στην οροφή βρισκόταν ένας καθαριστής, ο οποίος έκανε το καθιερωμένο τσεκ, όταν εντόπισε το πτώμα. Ήταν γεμάτο μύγες», ανέφερε μια γυναίκα η οποία δουλεύει στο διπλανό φαρμακείο.

Διενεργούνται έρευνες ώστε να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει η σορός αλλά και που βρίσκεται το άλλο μισό. ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button