ΕΛΛΑΔΑ

Γιατρός «μαϊμού»: Θεράπευε υποτίθεται τον καρκίνο με μυστικές τροφές

Η διατροφή που πρότεινε στη δημοσιότητα

Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, έφερε στη δημοσιότητα τις σημειώσεις του ψευτογιατρού, που χρησιμοποιούσε για να πείσει τα θύματά του, αλλά και τις μυστικές τροφές που υποτίθεται ότι ήταν θεραπευτικές.

Ο ψευτογιατρός είχε κάνει το σχεδιάγραμμα ενός εγκεφάλου, προσπαθώντας να εξηγήσει σε κάποιον, πού βρίσκεται ο όγκος στον εγκέφαλό του. Αναγράφονται κάποια milligram, που αναφέρονται στη δοσολογία για κάποιο σκεύασμα από τα βότανα. Ακόμα οι καταγγελίες έχουν χτυπήσει κόκκινο, από τότε που δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία του.

Οι διατροφή που πρότεινε

Με τον τίτλο “Ενίσχυση – Αποτοξίνωση – Ρύθμιση μεταβολισμού και εντέρου” και την υπογραφή “Dr. Nicholas Kontos” ο 47χρονος έλεγε πως το συκώτι συνδέεται με την ψυχολογική διάθεση του ασθενούς.

“Στη λειτουργία του ήπατος επιδρά πολύ και κατά περίεργο τρόπο η ψυχική διάθεσις. Η παραγωγή της χολής αυξάνει πολύ κατά τη θλίψιν, μετρίως κατά την ευχαρίστησιν και σταματά κατά την οργήν. Σωστή δε και η λαϊκή ρήση “μου έπρηξες το συκώτι”’, ανέφερε.

Οι ‘μυστικές” τροφές, όπως το σπανάκι και τα σπαράγγια, θεραπεύουν τον καρκίνο. “Σπανάκι, σπαράγγια, παντζάρια και φακές θα σας προστατέψουν, απομακρύνοντας τις καρκινογόνες ουσίες από τον οργανισμό σας, που συμβάλουν στην εκδήλωση καρκίνου του πνεύμονα”, σημειώνει ο 47χρονος. Ακόμα αναφέρεται και σε έναν θαυματουργό χυμό.

Η διατροφή αυτή δίνει μεγάλη βάση στη χρήση blender, ενώ στις σημειώσεις του ο 47χρονος κάνει και σχόλια για μία ασθενή, που δεν σχετίζεται με το θύμα που επέλεξε, ενώ ξανά και ξανά άφθονα καρότα για πρωινό.

Τέλος αναφέρει: “Εφόσον μικρόβια εμφανίζονται και τοξίνες αποβάλλονται, είναι δυνατόν να εμφανιστούν σύντομα συμπτώματα σαν της γρίπης. Θα εμφανιστεί δηλαδή μια “θεραπευτική κρίση” από την υπερδιέγερση του οργανισμού”. Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button