Θρησκεία

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ 2020: Προσευχή Γονέων Για Τα Παιδιά Τους

Αμήν 🙏🙏🙏

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ: Κύριε Ιησού Χριστέ, δίδαξέ με να καταλαβαίνω τα παιδιά μου, να ακούω υπομονητικά ο,τι έχουν να πούν και να απαντώ ευγενικά σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Προφύλαξέ με να μη τα διακόπτω, όταν διατυπώνουν μια σκέψη τους και να μη τους φέρομαι απότομα και προσβλητικά.

Βοήθησέ με να μην πληγώνω τα αισθήματα των παιδιών μου. Φύλαξέ με να μη τραυματίζω τη φιλοτιμία τους. Να μη τα τιμωρώ σε ώρες έξαψης και οργής, αλλά με ηρεμία και πραότητα να τα νουθετώ.

Οδήγησέ με, ώστε σε κάθε στιγμή και κάθε ώρα να δείχνω με το παράδειγμά μου, με όλα όσα λέω και πράττω, ότι η πραγματική ευτυχία βρίσκεται στην εντιμότητα.

Κάνε με να παραβλέπω τα μικρά και ασήμαντα σφάλματα των παιδιών μου και βοήθησέ με να κοιτάζω τα προτερήματά τους και να καλά έργα που κάνουν. Δώσε μου την κατάλληλη λέξη για ένα δίκαιο έπαινό τους.

Βοήθησέ με να συμπαραστέκομαι στα παιδιά μου, να τους φέρομαι όπως ταιριάζει στην ηλικία τους και να μην έχω υπερβολικές απαιτήσεις από αυτά.

Κάνε με να βοηθώ τα παιδιά μου στην πραγμάτωση όλων των καλών επιθυμιών τους και να έχω το θάρρος, να θυσιάσω μια δελεαστική ευκαιρία, όταν γνωρίζω ότι θα τους κάνει ζημιά.

Αξίωσέ με να τους προσφέρω ένα αληθινό χριστιανικό παράδειγμα, ώστε να έχουν μια γνήσια εκτίμηση προς εμένα.

Με όλα τα δώρα της αγάπης Σου, δώσε μου αυτοέλεγχο, σύνεση, ηρεμία και σταθερότητα. Αμήν.

ΠΗΓΗ : Fanpage.gr

Εάν σας άρεσε μοιραστείτε το !

Το spicynews12.eu ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button