ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα συνελήφθη επειδή έκανε ηλιοθεραπεία παρά τις απαγορεύσεις (video)

Όλοι μαζί είχαν απλώσει τις πετσέτες τους στο γρασίδι κοντά στην παραλία, είχαν πάρει ποτά και άραζαν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα...

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, ανακοίνωσε το Σάββατο την επιβολή, λόγω κορονοϊού, σχεδόν ολικής καραντίνας στη χώρα. Οι Ισπανοί, συγκεκριμένα, μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους μόνο για να εργαστούν ή για λόγους πρώτης ανάγκης, όπως η προμήθεια τροφίμων και φαρμάκων.
Θυμίζουμε, στην Ισπανία αυτήν τη στιγμή τα κρούσματα είναι 8.744 και οι νεκροί 297.

Μια γυναίκα, λοιπόν, στην Πάλμα της Μαγιόρκα, και ενώ η κυβέρνηση έχει κλείσει όλους τους εξωτερικούς χώρους, τα πάρκα και τις παραλίες, πήγε για… ηλιοθεραπεία! Πολύ γρήγορα, ωστόσο, στο σημείο έφτασε η αστυνομία, η οποία και τη συνέλαβε για πολιτική ανυπακοή και μη συμμόρφωση στα μέτρα κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τους αστυνομικούς, μάλιστα, να αναφέρουν πως είχε και παρέα μαζί της, κάποιους φίλους της.

Όλοι μαζί είχαν απλώσει τις πετσέτες τους στο γρασίδι κοντά στην παραλία, είχαν πάρει ποτά και άραζαν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα…

Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα εξοργίστηκε και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, αρνούμενη να τους ακολουθήσει!

Οπότε, τώρα κινδυνεύει με πρόστιμο, εκτός από την ανευθυνότητά της, και για αντίσταση κατά της αρχής -που μπορεί να φτάσει και τις 30 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: e-radio.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button