ΚΟΣΜΟΣ

Η Μάιλα και η Σοφία – Τα Δίδυμα αγόρια που έγιναν κορίτσια γιατί δεν αγαπούσαν το αντρικό σώμα τους

Λένε ότι δεν ένιωσαν ποτέ σαν αγόρια

Σε εγχείρηση αλλαγής φύλου υποβλήθηκαν δύο 19χρονες δίδυμες αδερφές στη Βραζιλία, η Μάιλα και η Σοφία, οι οποίες κάνουν τα πάντα μαζί σε όλη τους τη ζωή. Οι δύο αδερφές, μεγάλωσαν σε μία μικρή πόλη της νοτιοανατολικής Βραζιλίας και, όπως λένε και οι ίδιες, «δεν ένιωσαν ποτέ σαν αγόρια».

Πλεόν, έχουν κάνει την εγχείρηση που πάντα ονειρεύονταν και είναι οι πρώτες δίδυμες στον κόσμο που υπεβλήθησαν μαζί σε αυτή τη διαδικασία.

«Είναι η μοναδική καταγεγραμμένη περίπτωση στον κόσμο που δίδυμα αδέρφια γεννημένα αγόρια, υπεβλήθησαν μαζί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου για να γίνουν γυναίκες», ανέφερε ο Δρ. Χοσέ Κάρλος Μαρτίνς από το Κέντρο Μετάβασης Φύλου της Βραζιλίας, ο οποίος ήταν και αυτός που χειρούργησε τις αδερφές.

Μία εβδομάδα μετά την εγχείρηση, οι δύο νεαρές γυναίκες, χαμογελούν, κάνουν πλάκα και κλαίνε από χαρά, διηγούμενες την ιστορία τους.

«Πάντα αγαπούσα το σώμα μου, αλλά δεν μου άρεσαν τα γεννητικά μου όργανα» λέει η Μάιλα Ρεσέντε συμπληρώνοντας ότι πάντα ευχόταν ο Θεός να τη μετατρέψει σε κορίτσι.

Η αδερφή της Σοφία δεν ήταν τόσο διαχυτική, αλλά η αγάπη μεταξύ τους δεν κρύβεται. Αλληλοσυμπληρώνουν η μία την άλλη, ενώ θυμούνται ιστορίες από τα παλιά, όταν η μία υποστήριζε την άλλη σε θέματα bullying.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button