ΚΟΣΜΟΣ

Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή: Πέθανε ο «αστυνόμος Μάουζερ»

Πλήρης ημερών, σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αρτ Μετράνο, που έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του «αστυνόμου Μάουζερ» στη σειρά ταινιών «Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή». Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο γιος του εκλιπόντος στο Hollywood Reporter.

Ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, στο σπίτι του στη Φλόριντα, γεμίζοντας πένθος τα τέσσερα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του.

Ο Αρτ Μάουζερ έχει εμφανιστεί επίσης σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Happy Days», «All in the Family», «Bewitched», «Starsky and Hutch» και «Mod Squad».

Η αρχή της καριέρας του είχε γίνει μέσα από το σόου «The Amazing Metrano» στην Καλιφόρνια. Εκεί τον εντόπισε ο παραγωγός της εκπομπής «The Tonight Show Starring Johnny Carson», που εντυπωσιάστηκε από το ταλέντο του Μάουζερ. Χάρη σε εκείνον έκανε τα επόμενα βήματά του.

Δυστυχώς, όταν η καριέρα του βρισκόταν στο απόγειό της, το 1989, ο ηθοποιός είχε ένα φρικτό ατύχημα: Έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του ενώ έκανε επισκευές, υπέστη κατάγματα στη σπονδυλική του στήλη και έκτοτε ήταν τετραπληγικός.

«Ήταν στο απόγειο της καριέρας του όταν αυτό συνέβη και τότε όλα σταμάτησαν. Αλλά κατάφερε να χαρεί τη ζωή και να ξεπεράσει τις δυσκολίες» δήλωσε ο γιος του Αρτ Μετράνο.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button