ΔΙΑΦΟΡΑ

«Η Νέα Σελήνη στον Παρθένο επηρεάζει αυτά τα ζώδια»: Η Λίτσα Πατέρα προειδοποιεί!

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις που έκανε στον αέρα του Πρωινού, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να προειδοποιήσει ορισμένα ζώδια, τα οποία ενδέχεται να επηρεαστούν σημαντικά από τη Νέα Σελήνη η οποία μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρόκειται να έρθει στον Παρθένο.

«Θέλω να επισημάνω ότι παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μάι περίοδο δύσκολη, αυτές οι μέρες είναι πάρα πολύ σημαντικές για να πραγματοποιήσουμε σταθερά πράγματα. Όχι τόσο για να διασκεδάσουμε αλλά είναι αυτές οι μέρες ιδανικές για να κάνεις σπουδαία πράγματα πράξη.

Αυτό τον καιρό είναι πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας ή με τα επαγγελματικά σας. Ο Ήλιος συναντάει τον Δία και στο τέλος της εβδομάδας έχουμε τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, κάτι που σημαίνει ότι σταθεροποιούνται θέματα δουλειάς.

Αυτόν τον καιρό θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Η μία εβδομάδα θα είναι καλή η άλλη όχι και τόσο. Επωφεληθείτε από αυτές τις μέρες και δώστε βάρος στους σοβαρούς τομείς», είπε μεταξύ άλλων η αστρολόγος!

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to top button